Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S205
Cod produs
VC7N8UPR-RE
Out Of stock
Descriere
Chiar si un astfel de tampon cabina miniincarcator Bobcat S205 este disponibil, oricand, in depozitul nostru! Cu siguranta ai acum nevoie de el pentru utilajul tau! De ce? Pentru ca a fost prelucrat cu mare grija, avand si el o responsabilitate in buna functionare a utilajului.
Nu mai pierde timp cu cautarile, depozitul nostru gazduieste mii de piese de schimb, inclusiv acest tampon de cauciuc. Vrei sa-i faci o surpriza utilajului tau? Ia legatura cu noi pentru a face cea mai buna alegere!

Nu ezita sa ne contactezi atunci cand problemele iti pun bete in roate! Stim cat de greu este sa-ti mentii o atitudine pozitiva sub presiunea problemelor si a timpului. Dar nimic nu este imposibil! Avem o echipa foarte bine pregatita care abia asteapta sa faca cunostinta cu tine si cu utilajul tau. Suntem gata sa identificam solutiile optime pentru problema cu care te confrunti.

Povestea succesului incepe cu produse de inalta calitate!
Piesele de schimb reprezinta esenta utilajului pe care il detii! Avand fiecare cate o responsabilitate anume, acestea isi pun amprenta asupra functionarii utilajului.
Astfel, un tampon cabina miniincarcator Bobcat S205 a fost special conceput si realizat pentru a reduce vibratiile. Acesta se poate monta in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Te asteptam cu informatii pretioase pentru utilajul tau!
Serviciul de consultanta gratuit a fost infiintat intrucat nevoile tale reprezinta o prioritate pentru noi! Ne pasa de fiecare client care ne-a trecut pragul, incercand sa ii oferim o serie de beneficii la care nici macar nu au avut timp sa se gandeasca. Astfel, prin intermediul activitatii noastre, iti oferim: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Apeleaza-ne cu incredere!

Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat S205 dispune de un certificat de garantie care este valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste livrarea! Este foarte simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, acest tampon cabina miniincarcator Bobcat S205 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca te afli sub presiunea timpului, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Alegerea este doar a ta!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur intrucat au fost lasate pe mainile unor amatori. De asemenea, si noi putem sa te ajutam! Avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura