Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
KCPRT8JL-RE
Out Of stock
Descriere
Avem o surpriza pentru tine! Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T190 este prezent in depozitul nostru! Prelucrat cu mare atentie si grija, acest tampon de cauciuc este gata sa puna „osul la treaba”, alaturi de celelalte piese de schimb. Poate ca nu este cea mai impunatoare piesa de schimb, insa contribuie la buna functionare a utilajului, ocupandu-se de reducerea vibratiilor. Piesele de schimb sunt complementare, sprijinindu-se reciproc pe tot parcursul activitatilor. Atunci cand una dintre ele incepe sa se deterioreze, sau cedeaza, activitatea utilajului se va intrerupe.

Tocmai din acest motiv, este esential sa fii precaut atunci cand vine vorba de starea de sanatate a pieselor de schimb! Scopul tau este sa eviti aparitia unor situatii nefavorabile care sa-ti compromita activitatea. Programeaza revizii, constant, pentru utilajul tau si verifica fiecare piesa de schimb inainte de a incepe orice activitate. Astfel, vei putea actiona din timp! Cu noi alaturi, nimic nu este imposibil!

Avem produse concepute pentru performanta!
Asa cum bine stii, piesele de schimb vin insotite de o responsabilitate anume. Unele se afla in primul rand, altele in ultimul, dar cert este ca toate tintesc spre acelasi scop comun, si anume: buna functionare a utilajului. Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T190 poate fi montat in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Avem incredere in tine si in utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, iti suntem alaturi oricand si oriunde. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, o sa ai doar de castigat.
Iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Ajungem la tine!

Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T190 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Este foarte important sa cunosti toate detaliile!

Pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T190 fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu drag!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important de care ar trebui sa se ocupe doar specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. In plus, ne poti contacta! Avem o echipa pregatita sa faca fata oricarei provocari.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura