Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 520
Cod produs
ZEJSQBOP-RE
Out Of stock
Descriere
Avem o surpriza pentru tine! Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 520 si-a facut aparitia in depozitul nostru! Simti ca este timpul pentru o schimbare, dar nu stii ce trebuie sa alegi pentru utilajul tau? Ia legatura cu noi si te sfatuim! In depozitul nostru, vei gasi o gama variata de piese de schimb, de la cele mai mici dimensiuni pana la cele mai mari! Toate pe masura utilajului pe care il detii!

Pentru ca nevoile tale sunt o prioritate pentru noi, am ales sa colaboram doar cu furnizori de incredere care ne ofera piese de schimb la o calitate superioara. Calitatea face diferenta in domeniul in care iti desfasori activitatile! Alege doar ceea ce este mai bun pentru utilajul tau! Echipat cu piese de schimb performante, acesta va fi pregatit sa faca fata oricarei provocari la care este supus.

Piesele noastre, personajele principale din povestea succesului!
Piesele de schimb sunt diferite, fiind inzestrate fiecare cu un rol aparte in buna functionare a utilajului. Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 520 a fost special conceput si realizat pentru a reduce vibratiile. Acesta se poate monta in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Beneficii peste beneficii alaturi de noi!
Tinem la tine si la utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, suntem alaturi de tine oricand si oriunde! Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. O sa beneficiezi de o identificare corecta, de solutii practice in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Tinem legatura!

Grija noastra pentru tine este una aparte! Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 520 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica!

Livram cu drag pentru tine! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 520 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. In plus, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta si iti prezentam depozitul nostru!

In general, partea de montaj reprezinta un proces migalos. Apeleaza doar la specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor. De asemenea, ne poti contacta intrucat avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura