Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T870
Cod produs
RJKIC35H-RE
Out Of stock
Descriere
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T870 si-a facut aparitia in depozitul nostru! Special conceput pentru a reduce vibratiile, acest tampon de cauciuc contribuie si el la functionarea eficienta a utilajului pe care il detii. Indiferent de dimensiunile pieselor de schimb, utilajul are nevoie de tot tacamul pentru a face fata oricarei activitati la care este supus. In depozitul nostru se ascunde un univers al pieselor de schimb. Gasesti la noi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau! Apeleaza-ne pentru a face cea mai buna alegere!

Afinitatea pentru un anumit domeniu te va ajuta, intotdeauna, sa ajungi cat mai aproape de visul pe care ti l-ai setat. Pasiunea pentru domeniul utilajelor este cea care ne-a adus impreuna! Muncind din pasiune, nu te vei simti constrans de obstacolele peste care s-ar putea sa dai. In plus, ai parte de tot suportul nostru! Contacteaza-ne in momentul in care simti ca problemele nu-ti mai dau pace. Venim noi cu solutiile!

Te indrumam cu entuziasm, indiferent de problema!
Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Motiv pentru care, fiecare dintre ele este diferita, avand o responsabilitate aparte.
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T870 poate fi montat in diferite locuri, precum: la cabina, la motor, etc.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Indiferent in ce situatie te afli, noi suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor! Asemenea unor supereroi, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale.
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine la pachet cu o serie de beneficii de care nu ai mai auzit pana acum, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului oricand si oriunde. Tu doar trebuie sa ne contactezi!

Un astfel de tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T870 dispune de 6 luni de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, ne-am ciocnit de acest tip de probleme, dar este important sa stii toate detaliile.

Livram cu drag! Pasii pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T870 sunt simpli. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta o piesa de schimb, este important sa apelezi la specialistii din domeniu. De ce? Pentru ca au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori.

In plus, exista si posibilitatea de a ne contacta. Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura