Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T300
Cod produs
8WOJALE4-RE
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un tampon cabina miniincarcator Bobcat T300 si nu stii unde il poti gasi? Acesta este disponibil, oricand, in depozitul nostru! Zilnic, verificam stocurile pentru a ne asigura ca avem tot ceea ce iti trebuie. De la cele mai voluminoase piese de schimb, pana la cele mai mici, toate se odihnesc pe rafturile din depozitul nostru. Asa ca nu mai ai de ce sa astepti pentru a face cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale!

Lucrurile au tendinta de a se aseza asa cum trebuie, atunci cand abordezi o atitudine optimista! Nu lasa micile probleme sa-ti puna bete in roate. Ne ai pe noi alaturi, motiv pentru care nu trebuie sa-ti mai faci griji. Echipa noastra este recunoscuta pentru rapiditatea cu care identifica solutii eficiente. Apeleaza-ne atunci cand simti ca o situatie te copleseste! Avem noi grija de ea!

Avem produse concepute pentru performanta!
Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Motiv pentru care, fiecare dintre ele este diferita, avand o responsabilitate aparte. Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T300 este responsabil de reducerea vibratiilor. El poate fi montat in diferite locuri, precum: la cabina, la motor, etc.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Indiferent in ce situatie te afli, noi suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor! Asemenea unor supereroi, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale. Serviciul nostru gratuit de consultanta vine la pachet cu o serie de beneficii de care nu ai mai auzit pana acum, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului oricand si oriunde. Tu doar trebuie sa ne contactezi!

Un astfel de tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T300 dispune de 6 luni de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, ne-am ciocnit de acest tip de probleme, dar este important sa stii toate detaliile.

Livram cu drag! Pasii pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T300 sunt simpli. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta o piesa de schimb, este important sa apelezi la specialistii din domeniu. De ce? Pentru ca au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. In plus, exista si posibilitatea de a ne contacta. Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura