Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop pentru miniincarcator Bobcat S595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S595
Cod produs
SFUNK02V-SC
Out Of stock
Descriere
Marie si Marioara, ia un telescop de ma omoara. Pentru ca n-am ascultat un sfat bun si, in loc sa comand un telescop miniincarcator Bobcat S595 de calitate de la ACN, m-am incantat la un second hand, la care acum ma uit si plang, ma uit. Nu mai fac’n “veata” mea asa gogomanie. Ia sa formez, “alo, ACN? Baieti, puneti deoparte telescopu’, intr-o ora vin sa-l iau.”

O defectiune la utilaj nu este un eveniment singular in viata lui. Se tot intampla, noi sa fim sanatosi si cu bani pusi deoparte. Apar nenumarate situatii cand il lasa ba o piesa, ba alta. De aceea ai nevoie de un plan de revizie si reparatii, ca sa stii ce sa faci atunci cand se intampla. Implica-ne in planul tau de interventii. Stim ce este de facut si putem interveni atunci cand apare evenimentul neplacut. Iar tu sa nu ai nici o presiune. Lucram pentru sanatatea utilajelor tale.

Acest telescop miniincarcator Bobcat S595 este la tabla si scrie asa:
Nici suprafata barei, nici tubul nu trebuie sa fie in contact cu alte parti in timpul functionarii. Telescopul nu poate fi folosit ca sa limiteze pozitia finala a manetei utilajului greu, care are o inertie mare, pentru ca ar trebui sa suporte o tractiune mai mare, lucru care ar duce la deteriorarea sa.

Hip, hip... gratuit!
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Planuri de revizie, solutii personalizate, piese de schimb si iar piese de schimb. Avem de toate.

Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei cumparate de la noi. Acest telescop pentru miniincarcator Bobcat S595 va ajunge la tine insotit nu doar de factura, ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Avem grija ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara accidente. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si expeditia. Pe care o facem invingand timpul. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Ai piesa, ai utilajul dar nu ai mecanicul? Poate fi funny. Si daca nu este, facem noi sa devina funny. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni funny cum ti-am promis.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura