Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop geam pentru miniexcavator Bobcat E32

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E32
Cod produs
ZHP7TJBS-AT
Out Of stock
Descriere
Dupa cum se pare, a venit momentul sa inlocuiesti un telescop, iar recomandarea noastra este sa alegi acest telescop geam miniexcavator Bobcat E32 impecabil, care impleteste rezistenta si fiabilitatea intr-o reteta de succes, pentru a-ti asigura o durata extinsa de utilizare fara probleme. Este o componenta de calitate superioara, compatibila si cu modelul Bobcat E32I.

Ai nevoie de mai multe detalii? Ori poate si de alte piese? Se rezolva! Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti punem la dispozitie o gama generoasa de componente de top la preturi accesibile, dar si suportul tehnic de care adesea ai nevoie pentru a lua deciziile cele mai avantajoase din toate punctele de vedere. Calitate pe toata linia si maxima eficienta! Suna-ne!

Telescop geam miniexcavator Bobcat E32 - o investitie excelenta!
Fiecare piesa isi are rostul in structura masinariei tale. E drept ca unele sunt mai cu mot si importanta lor este vitala pentru functionarea utilajului tau, insa nici celelalte nu sunt de neglijat si nu le poti alege la intamplare. Acest telescop are misiunea de a asigura miscarea geamului cabinei si mentinerea acestuia in pozitia pe care ti-o doresti. Asigura-te ca il alegi pe cel potrivit, daca iti doresti o functionare perfecta.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te va scuti de multe eforturi!
Intelegem prin ce treci cand intampini probleme tehnice. De aceea ne-am propus sa facem lucrurile cat mai simple. Cum nici timpul nu-ti prisoseste, iar de multe ori o defectiune se poate dovedi mai solicitanta decat credeai, am pus la punct un serviciu de consultanta care iti va fi extrem de util. Ai acces rapid la informatii sintetizate incat sa raspunda nevoilor tale, iar identificarea cauzei si a remediilor necesare nu-ti va mai da batai de cap. Discuti cu specialistii nostri, le expui pe scurt datele problemei, iar ei vor veni prompt cu cea mai buna solutie. Si, ca sa-ti placa si mai mult, acest serviciu de consultanta este gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Daca iei in calcul posibilele defecte de fabricatie, iti spunem ca poti sta linistit! Acest telescop geam pentru miniexcavator Bobcat E32 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera astfel de situatii neplacute, extrem de rare, de altfel. Vei regasi documentele necesare interiorul coletului.

Livrare
Acest telescop geam miniexcavator Bobcat E32 ajunge la tine super rapid. Ia legatura cu noi online sau telefonic si ti-l expediem de indata prin curier rapid. De asemenea, ai si posibilitatea de ridica personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Pentru a avea cele mai bune rezultate de la noua piesa, te sfatuim sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti cu experienta, care vor sti ce aspecte sa ia in calcul. Astfel, nu risti compromiterea piesei ori cine stie ce alte surprize neplacute. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne un semn si se rezolva, in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice

Lungime totala - 310mm
Lungime corp - 160mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura