Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S595
Cod produs
W5YZ6JEI-SC
Out Of stock
Descriere
Cu acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat S595 aflat la noi in depozit mergi la sigur. Masina ta merge la sigur. Toate merg la sigur. Chiar si incasarile. Piesa de schimb de la noi se va cupla imediat cu celelalte din structura utilajului tau. Si toate vor dansa in acelasi ritm. De parca ar fi fost montate impreuna dintotdeauna. La noi vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau, la calitatea cea mai buna.

Uneori apar zile negre in activitatea ta. Nu e tot timpul ca in sanul lui Avraam. Trebuie sa fii permanent racordat la business-ul tau. Iar solutiile nu vor intarzia sa vina. De la sine sau de la noi. Ti le vom oferi impreuna cu recomandari gratuite, mai ales in chestiuni de mecanica. Cunoastem utilajele tale, stim ce le trebuie, suntem un furnizor onest si atent. Avem o echipa de consilieri foarte buna. Tu doar trebuie sa ii suni si sa le soliciti suportul. O vor face bucurosi pentru tine. Gratuit!

Breaking news - avem acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat S595 pentru tine!
Un astfel de amortizor gaz Bobcat S595 este format din carcasa pistonului, tija pistonului, piston si garnituri. Este umplut cu azot la o presiune ridicata, pentru a crea o forta de contrapresiune de pana la 2500 N. Azotul este un gaz inert, ceea ce inseamna ca nu va arde, nu va exploda si nu este toxic. In plus, fata de azot, amortizorul gaz contine, de asemenea, o cantitate mica de ulei. Acesta asigura o lubrifiere optima si ofera piesei o amortizare hidraulica la sfarsitul cursei.

Nu pleca la drum fara noi!
Cu noi alaturi de tine, munca ta devine mai sigura si mai lipsita de griji. Te tinem permanent informat si, la cerere, primesti cele mai bune sfaturi. Nu ajunge ca iti doresti o piesa de schimb, trebuie sa stii exact si care anume. Oferim, la pachet, o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfect compatibile pentru utilajele tale. Suntem cu tine pana acestea intra din nou in functiune.

Acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S595 cumparat de la noi are un invelis puternic de incredere. Nu te va lasa la greu. Si totusi, daca se intampla sa primesti un exemplar cu defect de fabricatie, ti-l schimbam pe loc. Pentru ca asiguram o garantie pentru astfel de riscuri valabila 6 luni.

Expedierea produselor din depozit se face sigur si rapid. Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente neplacute si neprevazute. Fara probleme poti ridica piesa direct din depozit. Avem ocazia sa ne cunoastem. Placerea e de partea noastra. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Apoi preluam sarcina si o ducem la indeplinire.

Dispunem si de o echipa de mecanici bine pregatita care te poate asista la montajul amortizorului pentru a fi efectuat corect. Ei pot interveni si pentru defectiuni mai grave care iti afecteaza motorul, caroseria, sistemul hidraulic, sau orice alte componente esentiale. Nu este necesara deplasarea utilajului in service, se prezinta ei la punctul tau de lucru. Facem sa iasa bine.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura