Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S300
Cod produs
JYPI5A4S-SC
Out Of stock
Descriere
Acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat S300 este foarte silentios si este gata sa isi indeplineasca misiunea. Este o mica bijuterie inginereasca, asa cum poti vedea si in fotografii. Producatorii utilajului au avut grija sa il deseneze si sa ii dea sarcini precise. Colegii mei consultanti iti vor cita ca din Biblie ce scrie in manualul de produs Bobcat. Amortizorul trebuie instalat doar pe verticala. Orice alta pozitie va face imposibila actionarea utilajului.

Suntem un depozit care creste day by day. Suntem atenti la echilibrul calitativ/ cantitativ. Cui ii trebuie mult daca nu este bun. Si cui ii trebuie bun daca nu se gaseste. Cautam sa aducem piesele de schimb cele mai noi si cele mai bune deopotriva. Colegii nostri citesc incontinuu, scormonesc prin toata literatura de specialitate pentru tine. Nici nu stii ce studiu complex presupune un raspuns simplu, dar lamuritor. Ei stiu. Nu se plictisesc niciodata, pentru ca le place. Ca sa ai succes, ei sunt oamenii cu care trebuie sa colaborezi. Jumatate din munca ta o preluam noi.

Amortizor gaz miniincarcator Bobcat S300 - mai mare decat plaja de la Mamaia!
Amortizoarele gaz au o arie extinsa de aplicare. Acestea sunt utilizate pe: echipamente din sectorul sanatatii, industria mobilei, registre de ventilatie si diferite tipuri de aparate, echipamente electrice si componente ale masinilor grele. Lista poate fi foarte lunga si acopera toate tipurile de industrii. S-au dovedit a fi foarte utile, amortizoarele gaz pot economisi multe eforturi.

Everybody searching, passion!
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine in sprijinul tau. Colegii nostri sunt atat de pregatiti incat nu ii poate surprinde nicio intrebare. Dar te pot surprinde cu un raspuns nebanuit. Gasesc miezul problemei si o rezolva. Pentru ca fac totul nu doar pentru ca stiu, ci pentru ca sunt pasionati de asta. Pasiunea e cuvantul magic pentru calitatea lor. Numai suna si vei vedea. Nu costa nimic.

Poti avea incredere maxima in acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S300 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Efectuam livrarea in conditii in conditii de maxima rapiditate. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Platesti la livrare cu verificare prealabila a coletului. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... mai treci oricand pe la noi.

Montajul acestui amortizor nu necesita un efort deosebit si nici manuale intregi de mecanica de citit. Pe de alta parte, fiind o piesa delicata, poti face eroarea de a o monta eronat sau poti fi tentat sa o inghesui cu forta. Poti face multe giumbuslucuri, dar e pe banii tai. Si pe stationarea nedorita a utilajului. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un specialist.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura