Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat T450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T450
Cod produs
SZK7E6A5-SC
Out Of stock
Descriere
Tot google-ind dupa un amortizor gaz miniincarcator Bobcat T450 iata ca, in sfarsit, s-a facut dreptate. Ai ajuns pe site-ul nostru. Poti sa te opresti, aici este ceea ce cautai. Indiferent de marca utilajului pe care il detii, la noi gasesti orice piesa care l-ar face din nou functional. Toate sunt originale, toate sunt la o calitate incontestabila. Lasa deoparte acum tableta si google, caci nu-ti mai trebuie. Hai sa trecem la fapte. Cum trimitem piesa, cine ii asigura montajul, ce garantie o insoteste. Ai cautat un furnizor si ai gasit un prieten. Good job!

Inainte de toate, vrem sa te asiguram de faptul ca, pentru noi, tu esti cea mai importanta avere. Tot efortul nostru de informare si de upgrade al stocului la ultimile cuceriri ale tehnologiei nu este facut pentru vreo diva pop. Nici macar pentru vanitatea noastra proprie, caci n-o avem. Tot acest efort este pentru antreprenorii din industrie si constructii, adica pentru tine. Pentru munca ta nu depune nimeni cosulete cu flori la buza scenei si nici nu face vreun subiect de stire primetime. Nici nu e nevoie. Arta ca arta, stirea ca stirea, vin si imediat pleaca. Un partener, insa, il poti avea pe viata. Asa ca suna-ne!

Un amortizor gaz miniincarcator Bobcat T450 se legana...
Fiecare piesa de schimb porneste spre tine cu instructiuni bine stabilite. Citeste-le cu atentie. Este bine sa stii ca amortizoarele gaz nu necesita intretinere. Nu trebuie sa lubrifiezi tija pistonului cu vaselina sau ulei. Tija pistonului nu trebuie vopsita si trebuie protejata impotriva impactului.

Suntem la o recomandare distanta!
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb sunt ca o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti pun piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si recomandari pe care altii nu ti le dau. Iar toate aceste servicii de consultanta sunt gratuite. Caci asa e frumos. Servim a la carte.

Acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat T450 cumparat de la noi vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Acoperim smart necazurile tehnice care nu te implica. Poti lucra linistit.

Ne place sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care piesa ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o expeditie rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Desigur, poti veni sa ridici piesa cu mana ta, sa o vezi, sa o pipai, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Un montaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu prea tine, utilajul este istet si se prinde de smecherie. De asemenea, fugi departe de mesterii neseriosi. Nu faci treaba cu astia. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura