Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S770
Cod produs
9ZTH07PF-SC
Out Of stock
Descriere
Trage cu incredere de maneta si pe ecran va aparea de trei ori acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat S770 din imagini. Si banii incep sa curga. Pentru tine si nu pentru reparatii suplimentare. Indiferent de categorie sau rol, toate piesele de schimb de la noi din depozit sunt originale si gata sa serveasca asa cum trebuie utilajul tau. Sunt alese cu grija, cele mai bune dintre cele mai bune. Sunt verificate in timp si au review-uri de la 4 stele in sus. Daca tot facem o treaba, atunci e pacat sa nu ii tintim excelenta. Comanda, caci ai ce!

Viziunea in business nu este o expresie pretioasa, ca sa dea bine la o conversatie. Utilajul tau are nevoie de putere un an intreg si peste. Poti sustine functionarea lui, prin toate deciziile pe care le iei. De la cele legate de contracte si dificultatea lucrarilor, pana la cele legate de posibilele defectiuni sau accidente. Esti responsabil pentru toate si nu trebuie sa te lasi cocosat de probleme. Lupta-te cu ele, ai langa tine un aliat puternic si care nu pierde niciodata bataliile. Ne ai pe noi. Asta inseamna sa ai viziune in business.

De la amortizor gaz miniincarcator Bobcat S770 cu dragoste!
Frumoasa piesa din fotografii are un rol esential in angrenajul comenzilor de mars, asigurand revenirea manetei in pozitie neutra. Dar ea are o arie de aplicativitate mult mai extinsa. Ea este adecvata si pentru aplicatii precum panouri de acces, capace si chepenguri. Punctul ei tare este faptul ca este autonoma, nu necesita sursa de alimentare externa.

Afla de la noi ca...
Ofertele noastre de piese si servicii se oglindesc in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita. In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de distress tehnic. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti. Sunt pregatiti, iar recomandarile sunt valide 100%.

Acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S770 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este o piesa aleasa cu grija. Ti-o vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fim siguri.

Expeditia este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu happy ending. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o instaleze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice amortizor gaz, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice

• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura