Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S750
Cod produs
ZSX2K6WI-SC
Out Of stock
Descriere
Acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat S750 este un produs important pentru vehiculul tau, fara de care acesta nu poate rula in perfecta siguranta. Nu te lasa pacalit de dimensiunea si de alcatuirea lui delicata. Nu este doar un obiect frumos pe care sa-l pui pe birou pentru decor, ci un dispozitiv astfel conceput incat sa contribuie la confortul tau in timpul exploatarii. Ti-l recomandam cu maxima responsabilitate. Lucreaza elegant ca sa produci eficient.

“Petrica, ia spune tu cand apar problemele?” “Nu stiu, doamna profesoara, nimeni nu stie. Sigur e ca ele apar… plici!” “Bravo nota 10!”. Poate sa ti se para funny dar elevul Petrica are dreptate. Iar prima lectie este aceea ca nu trebuie sa te lasi surprins. Actioneaza din timp atunci cand utilajul iti transmite mesaje ca nu functioneaza asa cum ar trebui. Nu trage de el, pentru ca trage si el de tine. Ca sa fie eficient si sa rezolvi problema, ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie. Raspundem prompt!

De la amortizor gaz miniincarcator Bobcat S750 cu dragoste
Frumoasa piesa din fotografii are un rol esential in angrenajul comenzilor de mars, asigurand revenirea manetei in pozitie neutra. Dar ea are o arie de aplicativitate mult mai extinsa. Ea este adecvata si pentru aplicatii precum panouri de acces, capace si chepenguri. Punctul ei tare este faptul ca este autonoma, nu necesita sursa de alimentare externa.

Afla de la noi ca...
Ofertele noastre de piese si servicii se oglindesc in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita. In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de distress tehnic. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti. Sunt pregatiti, iar recomandarile sunt valide 100%.

Acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S750 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este o piesa aleasa cu grija. Ti-o vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fim siguri.

Expeditia este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu happy ending. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o instaleze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice amortizor gaz, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura