Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S70
Cod produs
CQEH5NDL-SC
Out Of stock
Descriere
Din brat la maneta aceea pana intr-o zi cand refuza sa mai revina la pozitia neutral. “What the…fun man!”, iti spui. Problema este acest funing amortizor gaz miniincarcator Bobcat S70 care se trage de sireturi cu tine. Trebuie sa o rezolvi repede ca sa-ti continui lucrarea. Abia cand te incalzisesi si tu. Nu sta pe ganduri, suna-ne acum, ca sa avem timp sa rezolvam treaba operativ. Nice and funing clean.

Clientii nostri si utilajele lor sunt apa si aerul nostru. Functionarea parcului de masini este scopul nostru, evident, dar nu este cel principal. Indicatorii nostri de calitate sunt daca am raspuns la timp solicitarii, daca am facut-o ca la carte si daca am oferit solutia ideala. Satisfactia clientilor este primul scop, pentru ca relatia noastra este una umana inainte de toate. Pentru ca daca se intalneste munte cu munte, fara indoiala ca se intalnesc si oamenii. Si atunci e minunat sa iti stranga mana si nu sa priveasca in alta parte. Lucram pentru asta, nu facem economie de efort.

Qualite, qualite, dar trebuie sa ai “grije”! De acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat S70 achizitionat!
Fiecare piesa de schimb este insotita de instructiuni bine stabilite. Citeste-le cu atentie. Acest amortizor gaz Bobcat S70 este o piesa speciala si delicata in acelasi timp. De pilda, acesta prezinta o sensibilitate ridicata la schimbarile de temperatura ambientala. Cu cat este mai cald afara, cu atat este mai mare presiunea gazului, ceea ce creste rigiditatea suspensiei.

Cine e cu noi, striga „hei!”
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui. Daca doar una este mai slaba calitativ sau un model incompatibil, inseamna ca ai muncit degeaba. Este foarte clar ca ai nevoie si de informatii corecte, care sa iti arate solutia optima. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri. Like the mountains in springtime!

Noi iti oferim toata documentatia necesara. Nu iti trimitem sub nicio forma acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat S70 fara actele lui de identitate. In plus, o mica surpriza, vei gasi in colet si un “certificat de sanatate” - o garantie pentru defecte de fabricatie valabila 6 luni. Pai nu?

Exista posibilitati nelimitate de livrare. Te asiguram ca avem acces la toate. Daca inventeaza “astia” si porumbelul caraus, il prindem in hora si pe el. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa ridici piesa de la depozit. Fie orice altceva este legal. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam fara grija.

Un montaj ca la carte face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi singur. Joaca de-a surubareala costa. Uneori prea mult. Pastreaza banii pentru alte costuri. Sau pentru un cico.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura