Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop pentru miniincarcator Bobcat S185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S185
Cod produs
5E0LZ3FS-SC
Out Of stock
Descriere
Daca te hotarasti in sfarsit ca ai nevoie de un telescop miniincarcator Bobcat S185 problema este ca si rezolvata. Il avem in depozit, in forma de Champions League. Nu te incarca prea mult de celelalte amanunte, avem solutii si pentru ele. Il ambalam cum trebuie, ca sa nu se deterioreze pe drum. Il expediem cu maxima celeritate. Stim si cine poate sa il monteze la utilajul aflat in reparatie. Indiferent unde te afli. Problema aceasta e rezolvata integral.

Esti antreprenor si ai o viata complicata. Iar cu asta poti incheia discutia, pentru ca este o teorema demonstrata chiar de viata. Ai atat de multa treaba incat iti vine sa calaresti un unicorn si sa pleci spre stele. Fireste ca asa ceva nu este posibil, dar cand ai atat de multa treaba nici nu realizezi. Iar cand cazi de pe cal seara, obosit si apasat, poc, cade de pe unicornul lui si un utilaj. Cauza? Telescopul. Uite, lasa asta pe seama noastra. Mergi si odihneste-te. Aflam noi ce-ti trebuie, impachetam si livram. Iti trimitem si mecanic, tot.

Un telescop miniincarcator Bobcat S185 - aici la indemana ta mereu!
Fiecare piesa de schimb porneste spre tine cu instructiuni bine stabilite. Telescopul ia doar forta axiala.El trebuie sa fie instalat cu capul tijei in jos in stationare, altfel tija nu isi face ungerea. Iar durata de viata se reduce semnificativ. De evitat instalarea pe orizontala.

A, si inca ceva!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti alesi pe spranceana. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Si desigur, un zambet caci le face placere. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Poti avea incredere maxima in acest telescop pentru miniincarcator Bobcat S185 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Efectuam expeditia in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Iata ca am ajuns si la montaj. Nu incerca sa experimentezi. Mai bine cere cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra “in action” si este indicat sa lucreze ca si cum a fost acolo de la inceput. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura