Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
3Y6T7QNB-SC
Out Of stock
Descriere
Acest telescop miniincarcator Bobcat 751 a strabatut distante lungi pana a ajuns in depozitul nostru. A fost conceput cu multa inteligenta, a fost testat in conditiile cele mai dificile, pentru a i se descoperi limitele, si apoi a fost fabricat asa cum este el acum - in varianta cea mai buna. Iar cand a intrat in productie, a fost impachetat in siguranta si a fost trimis la noi. Ne-am facut un scop din a aduce numai produse de calitate extra. Iar utilajul tau va avea o viata extra. Nu ne-a scapat niciun amanunt. Vino la noi. E o alegere extra!

Nimeni nu-ti garanteaza succesul. Nici in business, nici in arta. Nici macar cand vrei sa te insori si iti place mult o fata. Nu exista formule magice sau harti ale piratilor cu comoara succesului ascunsa intr-o insula misterioasa. Pe piata pe care activam nu intalnesti vreo vrajitoare din Sinesti care, dintr-o miscare si un cocos sacrificat, sa te aduca in varf. Ar fi frumos, desi cam scump. Dar e imposibil. In activitatea noastra succesul ti-l aduc: munca grea, seriozitatea, inteligenta si perseverenta. Noi suntem cea mai sigura garantie pentru succesul tau. Vino alaturi de noi.

Cu acest telescop miniincarcator Bobcat 751 mergem inainte!
Fiecare piesa de schimb porneste spre tine cu instructiuni bine stabilite. Citeste-le cu atentie. Daca exploatarea nu se efectueaza conform documentatiei, piesa nu rezista si sufera intreg utilajul. Telescopul are un rol esential in angrenajul comenzilor de mars, asigurand revenirea manetei in pozitie neutra.

Hai cu noi!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale piesei de schimb sau daca este compatibila cu utilajul tau, nu da in bobi. Si nu suna la vrajitoare. Ele se pricep foarte bine doar la potiuni pentru picioarele de lemn. Asadar, fi serios si contacteaza echipa noastra de consultanti. Ei iti vor oferi toate informatiile si intr-un mod complet, pentru ca tu sa ai siguranta ca ai facut alegerea potrivita. Iar cand spunem ca ti le ofera, ei chiar asta fac, pentru ca pretul consultantei este zero!

Acest telescop pentru miniincarcator Bobcat 751 cumparat de la noi acopera toata gama ta de solicitari in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite impreuna cu piesa si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Conditiile de livrare sunt importante. De multe ori poate fi criteriul numarul 1 dupa care iti faci alegerile. Iata de ce noi efectuam expeditiile prin cele mai bune servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Like a rock!

S-ar putea sa stii deja ca montajul este un moment important inainte ca utilajul tau sa inceapa iar activitatea. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine. Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura