Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop pentru miniincarcator Bobcat 953

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 953
Cod produs
TMIU5JC7-SC
Out Of stock
Descriere
Acest telescop miniincarcator Bobcat 953 a ajuns aproape la capat de drum. Mai are doar de parcurs etapele finale: expeditia si montajul. Sunt foarte importante si nu e cazul sa scazi strocul tocmai acum. Vino sa-l ridici chiar de aici daca e graba mare si, mai ales, nu-l monta de dragul de a-l monta. Ia un mecanic bun si termina in tromba tot acest proces. Si vei fluiera, nu a paguba, ci un cantecel vesel, muncitoresc.

Nu este mare lucru sa iesi pe piata cu un nume, un cod fiscal si cateva idei. Toti fac asa. Diferenta o face nota personala. Este unul din atuurile noastre, originalitatea. Si nu e doar un mod de a ne fandosi, caci nu este cazul. Ne-am muncit mult mintile ca sa ajungem la ea. Am implicat suflet si inteligenta. Am pus pe masa ce ne dorim noi si ce iti doresti tu. Le-am amestecat si a iesit mana castigatoare. Ne facem treaba si nu ne abatem niciodata de la principiile noastre. Suntem partenerul de care ai nevoie.

Cu acest telescop miniincarcator Bobcat 953 rupem norii!
Fiecare piesa de schimb porneste spre tine cu instructiuni bine stabilite. Citeste-le cu atentie. De pilda, mecanismul unui telescop arata in exterior ca un tub. Intr-un mecanism special. In pistonul etansat ermetic, o camera este ascunsa, care este activata cu ajutorul unui gaz inert. Ca gaz, se utilizeaza azot, care nu afecteaza negativ garniturile din cauciuc si nu contribuie la aparitia proceselor de coroziune.

Ia d-aici ca e pe gratis!
Consultanta oferita de specialistii nostri este chiar mai mult, este un serviciu gratuit. De la ei afli in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau, sau de ce iti trebuie un model si nu altul. Ei iti ofera solutii personalizate si planuri de revizie pe termen lung. Ei stiu si te invata si pe tine. Suntem aici pentru tine, suntem buni, oferim maxima incredere.

Poti avea incredere maxima in acest telescop pentru miniincarcator Bobcat 953 cumparat de la noi. Acopera toata gama ta de solicitari in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite impreuna cu piesa si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Acest telescop va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca ne-am gandit la toate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact. Pam pam!

Noi avem inclusiv solutia pentru montaj, nu trebuie sa citesti de doua ori. Este adevarat. Daca nu cunosti un mecanic priceput si serios iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu specialisti certificati.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura