Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
REK9OVFQ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat T750 este evenimentul de top al zilei de aprovizionare de astazi. S-au prezentat la event o multime de piese de schimb, de la tot soiul de producatori, care mai de care mai fancy, mai aratoase. S-au etalat pe catwalk, am trecut in revista toata floarea industriei de fashion tehnic. Dar vedeta zilei a fost amortizorul nostru. Participa si tu la sarbatoarea Bobcat, comanda-l chiar acum!

Ne place sa fim abordati. Asta inseamna ca ni se recunosc calitatile de cunoscatori ai menajeriei Bobcat si inseamna ca ni se valideaza solutiile. Colegii nostri consultanti stapanesc perfect materia si o structureaza astfel incat sa iti ofere cele mai bune solutii, cele mai compatibile piese de schimb si, desigur, toate recomandarile de care ai avea nevoie legate de expeditie, montaj, planuri de revizie etc. Apeleaza cu incredere. Asa cum ai facut intotdeauna.

Un amortizor gaz miniincarcator Bobcat T750 se legana...
Fiecare piesa de schimb porneste spre tine cu instructiuni bine stabilite. Citeste-le cu atentie. Este bine sa stii ca amortizoarele gaz nu necesita intretinere. Nu trebuie sa lubrifiezi tija pistonului cu vaselina sau ulei. Tija pistonului nu trebuie vopsita si trebuie protejata impotriva impactului.

Suntem la o recomandare distanta
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb sunt ca o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti pun piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si recomandari pe care altii nu ti le dau. Iar toate aceste servicii de consultanta sunt gratuite. Caci asa e frumos. Servim a la carte.

Acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat T750 cumparat de la noi vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Acoperim smart necazurile tehnice care nu te implica. Poti lucra linistit.

Ne place sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care piesa ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o expeditie rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Desigur, poti veni sa ridici piesa cu mana ta, sa o vezi, sa o pipai, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Un montaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu prea tine, utilajul este istet si se prinde de smecherie. De asemenea, fugi departe de mesterii neseriosi. Nu faci treaba cu astia. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice

• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura