Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat T770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T770
Cod produs
QKHAXGVW-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat T770 este permanent in depozitul nostru. Cand incep micile scapari de fluid, e clar ca ai nevoie sa schimbi. Poate ca ai tentatia sa mai tragi un pic de utilaj, dar nu face sub nicio forma asta. Risti sa pierzi mai mult decat o zi de munca. Cea necesara reparatiei. Risti sa pierzi toata masina. Respecta-ti utilajul. Uite, punem piesa pe status de expeditie in livrare. Vine acum.

Atunci cand utilajul tau cade in pacatul defectiunii fa cel mai simplu lucru posibil - suna-ne pe noi. Ii facem o slujba ca la carte. “Predicatorii” nostri cunosc cartea sfanta a Bobcat-ului pe de rost si ii aplica inteligent toate versetele, in functie de pacat. Tu doar trebuie sa crezi in ei si in minunile pe care le pot face. Si nu-ti vindeca masina doar cu rugaciuni, au si “painea si vinul” potrivite pentru ea. Garnituri, de pilda. Sau orice. Grija pentru clientii nostri este, pentru noi, o religie.

O garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat T770 iti asigura viitorul!
Fiecare piesa are rolul ei in opera finala care o reprezinta un Bobcat in toata splendoarea lui. Garnitura ajuta la o etansare perfecta a locului de montaj a distribuitorului. Nu permite pierderi de lichid, nu permite pierderea de presiune, nu permite contaminarea cu particule din afara motorului.

De la mine catre tine!
Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si proactivi, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii.

Aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat T770 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai bune elemente de etansare de pe piata. Detine si un certificat de garantie valabil pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livram aceasta garnitura comandata in cel mai scurt timp, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Desigur ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de “saracii” de montaj executate de nici nu stii cine. De aceea suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura