Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat T250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T250
Cod produs
VTK59AWY-SC
Out Of stock
Descriere
Iar acum va invitam sa faceti cunostinta cu aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat T250 - o conceptie tehnica actuala, foarte bine prelucrata si uber bine cotata intre piesele hidraulice. Antreprenorii din industrie si constructii o pot ridica pe loc din depozitului nostru. O avem pe stoc in permanenta. Nu are concurenta in ce priveste raportul calitate-pret. Vino sa te convingi!

Aici la noi in curte nu se joaca oricine. Suprafata este mare, iar daca nu ai jucarii competitive, cam ramai cu degetul in gura, in loc sa te joci frumos si multa vreme. Dar nu-i bai. Daca te uiti atent, ai sa vezi cativa baieti si fete care au grija de tine si de jucariile tale. Stai langa ei, te vor conduce prin toata curtea si-ti vor arata minunile acestui loc minunat. Bine ai venit in Bobcat Land!

Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat T250 mica te fereste de necazurile mari!
De foarte multe ori suntem atat de prinsi in meandrele business-ului nostru incat uitam sa verificam functionarea pieselor sau gradul lor de uzura. Desi nu poate genera defectiuni fundamental ireparabile este bine sa tii cont, totusi, ca starea ei improprie de functionare poate conduce la un serviciu ineficient a utilajului.

Consultanta gratuita? Nu este doar un zvon!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este adaptat vremurilor si cerintelor. Il oferim gratuit. Ai o mare nevoie de informatie avand in vedere ca aceasta se innoieste zi de zi. Printre atatea modele, categorii si coduri, este obligatorie o identificare corecta. Nu trebuie decat sa te lasi pe mana consultantilor nostri, care se vor ocupa de tine. Este o promisiune!

Poti avea incredere maxima. Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat T250 cumparata de la noi va sosi la tine insotita de toate actele legale necesare. Adica si de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie, valabil pentru 6 luni de zile. Garantia achizitiei facute este un lucru firesc intre doi parteneri de afaceri onesti.

Livram garnitura prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Poti verifica, desigur, continutul pachetului in prezenta curierului, inainte de a face plata, pentru a evita vreo surpriza. Daca ar fi una, nu e de la noi! Evident, poti ridica piesa de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Ar fi cool. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Let’s do it!

Daca nu te descurci cu montajul te invitam sa apelezi la noi. Avem o agenda plina cu contacte ale unor specialisti buni. Ii poti cere mecanicului pe care ti-l trimitem exact la punctul tau de lucru, orice interventie ai nevoie pentru utilajul tau. E pregatit, stie multe lucruri. Poate efectua si reparatii complexe sau, daca ai nevoie, reviziile periodice.

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura