Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
CKVHDYNU-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe aceasta pagina, este sigur ca ai nevoie de o astfel de garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat S150 precum cea din imagini. Bine ai venit si bine ca ai ramas aici, inseamna ca te-am convins. Pentru ca aici este descrisa o piesa originala, de cea mai buna calitate, la un pret extrem de bun. Acum, ca lectura a fost benefica, tot ce iti ramane de facut este sa ne suni pentru detaliile simple legate de expediere. Eventual si de montaj. Ah, iata, suna!

Nu ar trebui sa te lasi asaltat de multimea de ganduri atunci cand esti in cautarea unei solutii. Ele au darul de a te incurca mai degraba decat sa te ajute. Gandurile nu au nicio disciplina, nu-ti cer voie sa iti intre in minte si nici nu asteapta la rand. Asadar, macar atunci cand ai nevoie de o garnitura distribuitor perfecta, iti ajunge un singur gand, „ suna la ACN!”. Primesti garnitura si, mai ales, ai parte de liniste.

Garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat S150 sau nimic nu se pierde, totul se castiga!
Cartea utilajului spune ca distribuitorul este un element esential al sistemului hidraulic. Este un dispozitiv care determina directia fluidului in sistemele hidraulice. Cartea spune multe, dar uita sa aminteasca de garnitura. Un mecanic ar rade si ar spune atat, “ia scoate-i garnitura sefu’, apoi vezi cat de esential mai este”. Totul este important in masina muncitoare.

Un super team la doar un sfert de apel distanta de tine!
Afacerea ta depinde de multe amanunte. Iar achizitia unei piese de schimb este unul dintre amanuntele importante. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, pentru ca trebuie montat corect, pentru ca trebuie identificat perfect. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te aduca la decizia corecta. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica, doar incearca-l. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat S150 cumparata de la noi vine intotdeauna insotita de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Daca evenimentul se intampla, primesti o alta piesa for free.

Garnitura este pregatita sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire. Uneori, insa, poti fi prin apropiere. Tocmai din acest motiv, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montajul garniturii reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu vrei sa te ineci ca personajul din proverb la mal. Pentru a evita surpriza asta de poveste, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura