Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat A220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A220
Cod produs
DFK8O79G-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea proasta a garniturilor poate avea o influenta nefasta asupra motorului utilajului tau. Poti fi indus in eroare de faptul ca o garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat A220 este un produs cu un pret relativ mic. Sau ca il poti gasi cam oriunde, deci si pe la bisnitari. Doar ca o garnitura prost conceputa sau uzata iti poate da utilajul peste cap. Ieftin cumperi, ieftin lucrezi. Asadar fii cu ochii doar pe un model original, unul rezistent si fiabil. Suna-ne si noi ti-l trimitem. Sau il poti ridica direct din depozit.

Functionam de ceva vreme pe aceasta piata. Am acumulat experienta, ne-am apropiat un numar insemnat de parteneri. Practic ne-am dezvoltat impreuna. Si am rezolvat problemele impreuna. Uneori ti se intampla tie. Alteori ni se intampla si noua. Noi ne-am ajutat unul pe celalalt. Am comunicat tot timpul, ai pus pe agenda depozitul nostru ca prima optiune si, faptul ca lucram de atata vreme, dovedeste ca nu te-am dezamagit. Mergem mai departe si reusim impreuna.

Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat A220 este ca o haina impermeabila!
Aceasta garnitura previne scurgerile din sistem. Este o componenta extrem de importanta a distribuitorului. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor este inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” in alta parte decat prin canalele pentru care a fost desemnat sa circule.

Fie ploaie, fie vant, pastreaza acest gand!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte haiosi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor. Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat A220 cumparata de la noi este un element al motorului, este prelucrata cu mare grija si super fiabila. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate. In maxim 24 de ore curierul va bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si le poti ridica personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este un pas final dar important in fuctionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si de o performanta sporita.

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura