Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 864

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 864
Cod produs
UBD72OTW-SC
Out Of stock
Descriere
Vestile bune circula repede. Trebuie doar sa-ti tii antenele deschise. Ai aflat de noi de la un amic si ne-ai si sunat ca sa intrebi daca avem o garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 864 disponibila. Consilierul nostru ti-a zambit si ti-a spus ca fara doar si poate. Si nu doar garnitura dorita, ci si orice alta piesa de schimb buna pentru utilajul lui. Daca aveti o lista, haideti sa o discutam. Bifam punct cu punct, iar la final oferim un bonus: consultanta gratuita, azi si forever.

Toti incep cu un nume, un statut, un certificat ORC si un munte de intentii bune. E necesar, e bine, dar nu e suficient. Mai este nevoie de ceva - este nevoie de responsabilitate. Un business nu este o joaca. Suntem responsabili in tot ce facem, am mizat pe aceasta de la inceput. Este unul din atuurile noastre. Am tratat intotdeauna responsabil solicitarile partenerilor nostri si le-am raspuns profesionist si la un standard ridicat de servire. Ne facem treaba si nu abdicam de la principiile nostre. Suntem partenerul de care ai nevoie.

Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 864 pune umarul!
Prin utilajul tau circula lichid tehnic. Fara o circulatie continua si la parametrii constanti, lucrul optim este imposibil. Distribuitorul este o piesa vitala pentru sistemul circulator. Insa ar fi doar o piesa decorativa fara o garnitura lipsita de vicii, care sa etanseze perfect. Detinem aceasta garnitura, este de o calitate excelenta.

Zambeste, cu noi maine va fi mai bine!
Daca nu azi, sigur maine te loveste napasta. Te lasa o piesa sau chiar utilajul intreg. Nu ii permite sa-ti innegreasca ziua. Avem ac de cojocul ei. Daca nu reusesti sa descoperi singur o solutie eficienta si rapida, cauta baietii nostri cu toata deschiderea. Avem o echipa foarte bine pregatita, gata sa sara in focul remedierii situatiei pentru tine. Suna cu incredere!

Aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 864 cumparata de la noi va ajunge insotita de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie care completeaza pachetul este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate detaliile, pentru ca poti benficia la nevoie de ele.

Livram garnitura oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Poti deschide pachetul la primire si poti verifica starea in care componentele au ajuns la tine, inainte de a plati. Daca ti-e mai la indemana sa ridici pachetul direct din depozit, te asteptam pe la noi, la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montajul corect al piesei se reflecta direct in economia de timp, cat si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia stiu exact cum sa potriveasca piesa de schimb astfel incat sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti lasa lucrarea pe mainile vreunui ageamiu.

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura