Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 643

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 643
Cod produs
SUF8OQZT-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 643 este doar un element din puzzle-ul complex al utilajului tau. Alaturi de toate celelalte piese ea face ca, la final, poza finala sa fie intreaga si fara fisura. Si, mai ales, functionala. Fara ea, compusul tehnic ar fi doar o alcatuire de obiecte fara suflet. Dar imediat ce ai adaugat-o, ansamblul prinde viata si capata pe loc chef de miscare. Construim impreuna acest puzzle al performantei in bussines.

Cunosti maneta aceea de la Bobcat, schimbator de viteze? Ei, asa pot fi si destinele noastre, schimbatoare. Astazi ajungi in varf, maine in valea cea mai adanca. Acum ai viteza maxima, acum se ineaca motorul. Cam la fel se poate intampla si in bussines daca nu il conduci corect. Asta inseamna sa iti stabilesti de la inceput obiectivele, sa aloci resurse necesare de cea mai buna calitate, umane si tehnice. Inseamna sa iti faci un plan si sa-l urmezi. Si mai inseamna sa alegi tovarasi de drum care impartasesc aceleasi valori cu tine. Te invitam in clubul nostru.

Garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 643 pentru un acord fin!
Fiecare piesa isi canta partitura in orchestra bine acordata a utilajului. Pentru ca in concertul tehnic sa nu existe falseturi, trebuie ca acestea sa fie functionale, sa isi respecte notele si bagheta dirijorului de la volan. Garnitura despre care discutam nu poate iesi din aceasta regula. Mai ales ca asigura etansarea distribuitorului si impiedica, astfel, scaparile de lichid din sistem.

Langa tine ieri, astazi si maine!
Afacerea ta depinde de o multime de variabile aflate intr-un echilibru sensibil. Una dintre ele - reviziile si reparatiile, aceasta insemnand achizitii de piese de schimb. Produsele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, trebuie sa fie insotite de toate informatiile relevante legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent.

Este important ca, impreuna cu aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 643, tu sa primesti toata documentatia necesara. Si nu ne referim doar la facturi sau la documentele de transport. Ci si la certificatul de garantie pentru defectele de fabricatie care le va insoti. Este valabil 6 luni.

Livrarea pieselor noastre decurge intotdeauna operativ, rapid si in siguranta. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. O poti ridica direct din depozit. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Pentru a evita defectiunile premature sau alte incidente neplacute, asigura-ti montajul cu piese de schimb doar cu specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea ciocanului si, astfel, nu-ti vor face surprize neplacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura