Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 753
Cod produs
DN3KV7IJ-SC
Out Of stock
Descriere
Un rulment roata miniincarcator Bobcat 753 original nu gasesti pe toate drumurile. Suntem confortabili cu recomandarea de a achizitiona piesa aceasta de la noi. Stim ce am adus, stim exact de unde, iti transferam odata cu piesa si confortul ca ai facut alegerea care trebuie. Ne informam foarte bine despre calitati si caracteristicile pieselor pe care le aducem, suntem pretentiosi pentru ca stim ca tu ne ceri calitate.
Comanda piesa acum pentru a ajunge maine in localitatea ta.

Consultantul nostru stie ce sa-ti ofere inca din clipa in care l-ai apelat. Lasa-te cu incredere in seama lui, el va avea grija sa iti aduca cele mai noi informatii, relevante pentru activitatea ta. O discutie cu el nu este doar un schimb rece, comercial, ci si o posibilitate de a-ti stabili prioritatile. Iar toata aceasta consultanta este gratuita. La numai o zi de la apelul catre consultantul nostru, utilajul tau isi va intra din nou in priza.

Rulment roata miniincarcator Bobcat 753 - promisiunea ca nu vei mai fi nevoit sa repari din nou aceeasi defectiune!
Un asemenea rulment roata pentru miniincarcator Bobcat 753 este o piesa care se monteaza la axul planetar. Este conceputa dintr-un otel rezistent la exploatarea in regim permanent. Asigura functionarea corespunzatoare a utilajului si deplasarea lui lina, acolo unde e pus la treaba. Realizeaza transferul greutatii utilajului catre rotile lui, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Ai nevoie de inca o informatie?
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai  nevoie. Asadar, pe langa piesa, primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Acest rulment planetara este, de regula, o piesa rezistenta si fiabila, dar suntem constienti ca nu exista lucruri perfecte. De la fabrica poate sosi o piesa cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru un eventual defect de fabricatie.

Daca a venit ziua sa cauti un rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 753 tot ce trebuie sa faci e sa iei legatura cu noi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat expedierea produsului, pentru ca arde. Produsele solicitate ajung in orice zona, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate si personal din sediul nostru.

Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in intretinerea pe termen lung a unui utilaj. Iti recomandam un montaj corect si profesionist, de aceea e indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta.

Specificatii tehnice

Radial axial
Camasa interioara si role in colivie
Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura