Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion reductor mars pentru miniexcavator Bobcat E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
DOP3X07M-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pinion reductor mars miniexcavator Bobcat E16 are un rol extrem de important in bunul mers al utilajului tau! Si nu are nevoie de prea multa atentie din partea ta ca sa prezinte un rulaj optim! Iata o piesa durabila, din gama premium, executata in cele mai moderne fabrici, iar pentru un plus la capitolul rezistenta, articolul a fost tratat termic. Stii rolul unui pinion mars in utilajul tau? Acesta ajuta la transmiterea puterii la senila.

Stiai ca, la noi, depozitul este mereu ticsit, in anticiparea nevoilor tale? Sigur ca da, si asta pentru ca timpul tau e pretios, iar fiecare moment in care utilajul tau nu este exploatat, inseamna o pierdere pentru tine si munca ta. Noi iti punem la dispozitie permanent exact piesele de care ai nevoie, de fiecare data cand trebuie sa executi operatiuni de intretinere, schimb sau mentenanta. Pune-ne la incercare serviciile de top si bucura-te si de unele dintre cele mai bune articole pentru utilaje!

Un pinion reductor mars miniexcavator Bobcat E16 este un produs excelent!
O asemenea piesa se recomanda singura, chiar pe baza calitatilor si rezistentei ei. Acest pinion transmisie finala va ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa de calitate garantata, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Consultanta gratuita este un pas spre viitorul sigur!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Un pinion reductor mars pentru miniexcavator Bobcat E16 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! Un pinion reductor mars Bobcat E16 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura