Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion reductor mars pentru miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
VM35QXWA-RA
Out Of stock
Descriere
Un pinion reductor mars miniexcavator Bobcat 320 abia te asteapta sa il testezi, pentru a-ti demonstra ca „durabil” are deja alta insemnatate! Produsul nostru este calitativ si sigur, executat in cele mai updatate uzine, iar pentru un plus la capitolul rezistenta, articolul a fost tratat termic. Rolul unui pinion mars este esential pentru bunul mers al utilajului tau, intrucat piesa ajuta la transmiterea puterii la senila.

Stim ca nu este nimic mai rau in munca ta decat sa fii nevoit sa executi rapid o mentenanta pentru utilajul pe care il administrezi, iar piesele de care ai nevoie sa nu existe pe stoc. Pentru ca asta inseamna ca utilajul tau sa stea pe tusa, tu sa nu il poti exploata, ceea ce se traduce in pierdere de timp si, uneori, chiar si de bani. Asa ca, ce ai zice daca ti-am spune ca noi asiguram un flux continuu al pieselor de schimb din depozitul nostru?

Un pinion reductor mars miniexcavator Bobcat 320 este un produs rezistent!
Recomandam aceasta piesa si ne bazam pe calitatile si rezistenta ei. Un asemenea pinion transmisie finala va ajuta la transmiterea puterii la senila, mult si bine. Achizitionand aceasta piesa, stii ca asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Consultanta gratuita - si esti cu un pas inaintea problemelor!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Un pinion reductor mars pentru miniexcavator Bobcat 320 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! Un pinion reductor mars Bobcat 320 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
•      Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura