Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion mars pentru miniexcavator Bobcat 324

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat
Cod produs
F3IM1TAC-RA
Descriere
Acest pinion mars miniexcavator Bobcat 324 este o piesa de o fiabilitate deosebita, rezistenta si sigura. Noi ne dam seama cat de importanta poate fi alegerea unei piese pentru utilajul tau. Cate caracteristici sunt de netrecut cu vederea. Cum ar fi durabilitatea piesei, pretul, usurinta la montaj. De aceea iti recomandam acest pinion reductor mars extra rezistent.

El este realizat din metal, fiind supus unui tratament termic pentru a-i conferi o rezistenta crescuta. Fii totusi foarte atent! Deteriorarea danturii ca urmare a suprasarcinii sau a lubrifierii insuficiente este una din cauzele ce pot duce la necesitatea inlocuirii pinioanelor!
Iti sugeram sa nu amani inlocuirea oricarei componente defecte, daca vei continua sa exploatezi utilajul. Asa vei proteja celelalte piese din angrenaj de eventualele defectiuni in lant!

Un pinion mars miniexcavator Bobcat 324 asigura bunul mers al vehiculului tau!
Recomandarea noastra pentru aceasta piesa se bazeaza chiar pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest pinion transmisie finala ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa de calitate, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Un pachet de servicii gold!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Un pinion mars pentru miniexcavator Bobcat 324 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un pinion mars Bobcat 324 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura