Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion mars Bobcat 6667753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
G4MI86XO-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pinion mars Bobcat 6667753 este un produs de care miniexcavatorul tau depinde in mod direct si asta pentru a putea avea un rulaj optim. Piesa a fost fabricata in uzine dintre cele mai moderne, la inalte standarde ale calitatii. Materialele ce ii stau la baza sunt dintre cele mai rezistente, pentru ca tu sa te poti bucura de un articol extra durabil.

Stiai ca reducerea sau raportul de transmisie al transmisiei finale se determina prin impartirea numarului de dinti de pe angrenajul inelar la numarul de dinti de pe pinionul dintat?

Componentele majore ale transmisiei finale includ acest pinion reductor mars, conectat la arborele de antrenare, si o roata dintata conica sau un angrenaj cu suruburi sau nituri pe suportul diferentialului. Este necesara mentinerea lor in pozitii precise, ne referim la alinierea pieselor si contactul cu dintii pinioanelor.

Un pinion mars Bobcat 6667753 este un articol fiabil!
Recomandarea noastra pentru acest pinion hidromotor mars se bazeaza chiar pe calitatile si rezistenta lui. Acest pinion transmisie finala ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa calitativa, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Servicii conexe pentru tine!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale!
Te asteptam la un dialog deschis!

Un pinion mars Bobcat 6667753 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un pinion mars Bobcat 6667753 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura