Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion reductor mars Bobcat 6667753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
0GALF4UX-RA
Out Of stock
Descriere
Suntem tot timpul alaturi de tine cu servicii de suport si consultanta tehnica, dar, mai mult, si cu o gama larga de piese de schimb de cea mai buna calitate, la preturi competitive si cu un timp de livrare cat mai scurt. Produsele noastre sunt intotdeauna dintre cele mai bune, iar recomandarile vin la fix!
Una dintre sugestiile de astazi este acest pinion reductor mars Bobcat 6667753 care abia te asteapta sa il supui la test! Iata o piesa durabila si fiabila, executata in cele mai moderne fabrici, iar pentru un plus la capitolul rezistenta, articolul a fost tratat termic.

Rolul unui pinion mars il regasesti in bunul mers al utilajului tau: acesta ajuta la transmiterea puterii la senila. Iti recomandam sa alegi intotdeauna doar produse premium, de calitate, si vei evita, in acest fel, timpii de reparatie, costurile aditionale si stresul!

Un pinion reductor mars Bobcat 6667753 este un articol ce rezista!
De ce sa alegi acest produs? Recomandarea noastra se bazeaza chiar pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest pinion transmisie finala ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa de buna calitate, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Alege sprijinul nostru!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Un pinion reductor mars Bobcat 6667753 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! Un pinion reductor mars Bobcat 6667753 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura