Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion reductor mars pentru miniexcavator Bobcat E20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat
Cod produs
JHCD4PET-RA
Descriere
Vrei o componenta pentru miniexcavatorul tau care sa reziste cu stoicism, oricat a-i supune vehiculul la eforturi? Alege acest pinion reductor mars miniexcavator Bobcat E20 care abia te asteapta sa il montezi corespunzator! Ai nevoie de un asemenea produs, intrucat rolul unui pinion mars in bunul mers al utilajului tau este cunoscut: acesta va ajuta la transmiterea puterii la senila.

Nu exista utilaj industrial care sa functioneze permanent fara sa necesite, periodic, inlocuirea anumitor piese. Asta inseamna ca aceste utilaje trebuie intretinute, iar piesele de schimb si consumabilele au un rol esential in functionarea utilajelor la parametri optimi, pe o durata cat mai mare de timp. De aceea este important sa alegi un furnizor cu simt de raspundere, care sa iti puna la dispozitie cele mai bune articole, cu oferte dintre cele mai bune.

Un pinion reductor mars miniexcavator Bobcat E20 este produsul recomandat de specialisti!
Recomandarea noastra catre aceasta piesa se bazeaza chiar pe calitatile si rezistenta ei. Acest pinion hidromotor mars calitativ va ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitioneaza cu incredere aceasta piesa, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Cu un consultant alaturi mergi la sigur!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Un pinion reductor mars pentru miniexcavator Bobcat E20 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! Un pinion reductor mars Bobcat E20 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura