Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion mars pentru miniexcavator Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
GIRN8H1U-RA
Out Of stock
Descriere
Un asemenea pinion reductor mars se afla in angrenajul transmisiei finale si actioneaza pentru a duce tintit puterea provenita din motorul miniexcavatorului tau catre directia ei finala; cu alte cuvinte, aceasta componenta face ca puterea sa fie transmisa la senila. Acest pinion mars miniexcavator Bobcat 323 este un articol de incredere, fabricat la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Uzinele in care produsul nostru a fost realizat sunt dintre cele mai performante si moderne din punct de vedere tehnologic. Semnatura pe care o poarta aceasta piesa de schimb este una ce impune respect in piata industriei din intreaga lume! Achizitioneaza si tu acest pinion hidromotor mars executat la superlativ si ofera-i vehiculului tau sansa sa ruleze impresionant, in fiecare zi, biruind in fata oricarei provocari!

Un pinion mars miniexcavator Bobcat 323 este un produs de care vehiculul tau are nevoie!
Recomandarea noastra pentru aceasta piesa se bazeaza chiar pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest pinion transmisie finala ajuta efectiv la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa calitativa, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Produse premium pentru viitorul tau!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Un pinion mars pentru miniexcavator Bobcat 323 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un pinion mars Bobcat 323 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura