Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion transmisie finala pentru miniexcavator Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat
Cod produs
MO0J2FVR-RA
Descriere
Acest pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat 323 este o piesa ce poarta o semnatura importanta. Fabricat in uzinele moderne si performante Bobcat, articolul este executat la cele mai inalte standarde de calitate! Piesa va ajuta la transmiterea puterii catre senila miniexcavatorului tau si face parte din transmisia finala.

Functia inedita a unui astfel de pinion mars este de a schimba directia puterii transmise de arborele de antrenare la 90 de grade, catre axele motoare. In acelasi timp, asigura o reducere a vitezei arborelui de antrenare, in raport cu axa care antreneaza rotile.

Alege intotdeauna produsele calitative ce se regasesc pe rafturile depozitului nostru! Afla care sunt cele mai bune si potrivite componente pentru tine, apeland la sfaturile specialistilor nostri!

Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat 323 este o piesa de schimb de incredere!
De ce recomandam aceasta piesa? Ne bazam pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest pinion hidromotor mars ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Produse excelente, servicii de top!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Un pinion transmisie finala pentru miniexcavator Bobcat 323 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un pinion transmisie finala Bobcat 323 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura