Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion transmisie finala pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
WKP6RG5O-RA
Out Of stock
Descriere
Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat 322 iti demonstreaza calitatile sale in fiecare zi! Iata o piesa de incredere, fabricata in uzine cu renume mondial, moderne si la standarde ridicate! Un produs ce poarta o semnatura grea, una care propune piese durabile si rezistente. Miniexcavatorul tau are nevoie de astfel de piese pentru a putea rula cu indarjire si forta! Iar tu vei putea exploata utilajul tau, ori de cate ori va fi nevoie, fara sa ai batai de cap!

Un astfel de pinion mars primeste actionarea de la motor, in timp ce roata coroana este atasata la roti si le roteste. Cu alte cuvinte, rolul acestui pinion hidromotor mars este acela de a reduce viteza si, in acelasi timp, de a mari cuplul. Asadar, el este o piesa de o reala importanta in intreg angrenajul transmisiei finale.

Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat 322 este un produs premium!
Recomandarea noastra pentru aceasta piesa se bazeaza pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest pinion reductor mars ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa calitativa, asiguri un rulaj optim al vehiculului tau!

Produse premium pentru viitorul tau!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale!
Te asteptam la un dialog deschis!

Un pinion transmisie finala pentru miniexcavator Bobcat 322 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un pinion transmisie finala Bobcat 322 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura