Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion transmisie finala pentru miniexcavator Bobcat 321

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat
Cod produs
3VS2YXDH-RA
Descriere
Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat 321 este o piesa pe care noi o recomandam de fiecare data. Produsul este perfect compatibil cu miniexcavatorul tau si a fost executat la cele mai inalte standarde de calitate. Deteriorarea danturii ca urmare a suprasarcinii sau a lubrifierii insuficiente este una din cauzele ce pot duce la necesitatea inlocuirii pinioanelor dar, pentru mai mult suport tehnic, iti stam mereu la dispozitie!

Pentru noi, tu esti mereu pe primul plan. Clientii nostri sunt cei mai importanti, iar pentru acestia noi facem eforturi zilnice in a oferi piese si servicii mai ieftine, fara a renunta insa la proverbiala calitate a produselor originale. Un exemplu in acest sens sunt piesele de schimb semnate Bobcat, cum este si acest pinion de transmisie finala, care primeste din partea producatorului o garantie a executiei perfecte.

Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat 321 este o piesa de schimb rezistenta!
Recomandarea noastra se bazeaza pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest pinion ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat 321 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat 321 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura