Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru incarcator frontal Case 321

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 321 321D 321E
Cod produs
53LRUSAO-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te incurca cu piese de duzina, alege piese de calitate superioara si te vei bucura timp mai indelungat de utilajul tau. Aceasta coroana transmisie finala Case 321 reprezinta alegerea ideala cand iti doresti o piesa rezistenta, fiabila, care sa-si indeplineasca asa cum trebuie functia. O piesa originala Carraro, de a carei calitate vei fi satisfacut cu siguranta. Este compatibila si cu modelele Case 321D si Case 321E.

Descopera oferta noastra de piese de schimb pentru utilajele din domeniul constructiilor si din cel agricol. Le vei gasi pe cele de care ai nevoie sau ai putea avea nevoie la un moment dat. Oricand intampini dificultati, suna-ne si te vom lamuri!

Coroana transmisie finala Case 321 - te scoate din impas!
Aceasta coroana reductor incarcator frontal Case 321 indeplineste un rol foarte important in angrenajul transmisiei finale. Este piesa care contribuie la sporirea cuplului, fiind esentiala pentru utilajul tau. De calitatea ei depinde functionarea optima a sistemului de transmisie, de aceea trebuie sa pui mare pret pe calitatea ei, dar si pe felul in care se realizeaza montajul ei.

Consultanta gratuita!
Pentru ca stim cat de dificile pot fi uneori problemele tehnice, iti oferim consultanta gratuita, astfel ca tu sa inoti mai usor prin universul pieselor de schimb pentru utilaje. Colegii nostri specializati in acest domeniu te vor consilia in privinta alegerii pieselor potrivite si, in plus, iti pot oferi sfaturi utile legate de montaj sau de mentenanta. Suna-ne si vei scapa de batai de cap!

Aceasta coroana transmisie finala pentru incarcator frontal Case 321 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi nu prea se intampla sa ai nevoie de ele, iti recomandam sa pastrezi documentele aferente coletului.

Nu ne place sa-ti irosim timpul, asa ca iti vom livra aceasta coroana transmisie finala Case 321 in cel mult 24 de ore, in orice localitate te-ai afla (pe teritoriul Romaniei). Contacteaza-ne telefonic sau online, iar daca esti pe aproape, poti vizita sediul nostru.

Un montaj corespunzator prelungeste atat viata piesei de schimb cat si viata utilajului tau. Asigura-te ca apelezi la persoane specializate. Trebuie sa ai in vedere toate aspectele importante - lubrifierea si etansarea ansamblului reductor, sper exemplu, daca vrei sa-ti poti exploata nestingherit utilajul o perioada de timp mai indelungata chiar decat termenul de garantie al acestuia. Cand defectiunea coroanei are drept cauza deteriorarea danturii acesteia, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele. De asemenea, ar fi indicata refacerea etanseitatii transmisiei finale cu oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice
60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura