Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala incarcator frontal Komatsu WA80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA80
Cod produs
5EQG3JY1-AT
Out Of stock
Descriere
Desigur ca exista multe variante cand ai nevoie de o coroana reductor, dar cel mai sigur este sa mergi pe calitate, este criteriul care nu da gres. O coroana transmisie finala Komatsu WA80 te scuteste de multe batai de cap. Este o alegere inteleapta, pentru ca este o piesa originala Carraro si este foarte rezistenta. Te poti baza pe ea in conditiile dificile de exploatare specifice activitatii tale. Este compatibila si cu modelele Komatsu WA80-6 si Komatsu WA80-7.

La noi gasesti o gama larga de piese de schimb pentru utilaje agricole sau din domeniul constructiilor. Dar stim ca nu e intotdeauna simplu sa alegi piesele potrivite pentru ca utilajul tau sa functioneze in parametri optimi. Expertii nostri te vor ghida prin universul pieselor de schimb, ajutandu-te sa-ti intretii corespunzator utilajele. Suna-ne si afli informatii pretioase!

Coroana transmisie finala Komatsu WA80 - rezistenta, precizie, fiabilitate!
In angrenajul transmisiei finale, o coroana reductor Komatsu WA80 este una dintre cele mai importante componente. Ea ajuta la sporirea cuplului de forte, avand un rol esential pentru intregul ansamblu. Are un impact puternic asupra randamentului utilajului tau, de aceea nu trebuie sa faci rabat la calitate cand esti nevoit sa o inlocuiesti. O piesa rezistenta si precisa face diferenta!

Ai nelamuriri? Iti oferim consultanta gratuita!
Specialistii nostri sunt mereu gata sa te indrume. Stim cat de pretios este timpul tau, de aceea iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita pentru intretinerea utilajelor tale. Pentru ca un sfat competent la momentul potrivit te poate scuti de multe neplaceri. Cu noi esti sigur ca alegi piesele de care chiar ai nevoie si faci si economii pentru ca o intretinere corespunzatoare a utilajelor tale te fereste de cheltuieli neprevazute. Suna-ne si profita de aceste avantaje!

Pentru aceasta coroana transmisie finala pentru incarcator frontal Komatsu WA80 beneficiezi de 6 luni garantie in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt rare, dar pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Nu ne place sa batem pasul pe loc. Nici tie. De aceea am ales sa colaboram cu niste curieri foarte rapizi care iti vor aduce coroana transmisie finala Komatsu WA80 in cel mult 24 de ore, oriunde in tara te afli. Suna-ne sau cere o oferta online, ori, daca ti-e mai simplu, poti ridica piesa direct de la sediul nostru.

Ai idee cat de important este un montaj corespunzator pentru durata de viata a unei piese si, implicit, a utilajului tau? Daca nu sunt respectate anumite aspecte, se pot deteriora si alte piese. Cand inlocuiesti coroana reductor ce a avut dantura deformata, ar fi bine sa inlocuiesti si pinioanele. Ai grija cva piesa sa fie pozitionata corect, sa ai o lubrifiere optima, iar etanseitatea sa fie impecabila. Pentru mai multa siguranta, o poti reface cu simeringuri si oringuri noi. Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la persoane specializate.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura