Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala buldoexcavator Komatsu WB140PS-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140PS-2
Cod produs
73PQZGCB-RE
Out Of stock
Descriere
Coroana transmisie finala Komatsu WB140PS-2 - o alegere inspirata ce poarta cu mandrie semnatura Carraro! Provenita dintr-un atelier de productie recunoscut din punct de vedere al diversitatii, coroana noastra este desavarsita din orice punct de vedere. Puternica? Daa! Performanta? Nici nu se pune problema! Rezistenta? Iti va demonstra, activitate de activitate. Pentru un utilaj sanatos si fericit, alege doar ceea ce este mai bun. Nu mai face rabat de la calitate si asigura-i o suita de ajutoare de nadejde originale si fara compromisuri. Diferentele vor fi vibizile inca de la prima activitate! Cu piesele de schimb corespunzatoare, nu trebuie sa te mai stresezi. Buldoexcavatorul tau va fi pe maini bune!

Bunastarea clientilor nostri este cea mai importanta pentru noi! Vrem sa-ti vedem afacerea crescand. Motiv pentru care, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale. Fie ca vrei sa afli cat mai multe despre o anumita piesa, fie ca esti in cautarea unor solutii eficiente si rapide, stii unde ne poti gasi. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar noi iti intindem o mana de ajutor. Te vom ajuta sa faci cele mai bune alegere/ sa identifici solutiile eficiente si rapide de care ai nevoie. Sa avem o colaborare cat mai lunga!

Coroana transmisie finala Komatsu WB140PS-2 - oportunitatea de a investi pe termen lung! Alege calitatea!
Cine sunt piesele de schimb? Cele mai bune prietene ale utilajului! Prezente la datorie, acestea vor face tot posibilul ca acesta sa functioneze la capacitate maxima, zi de zi. De la cea mai mica, pana la cea mai mare piesa, toate au fost inzestrate cu responsabilitati semnificative. O astfel de coroana transmisie finala Komatsu WB140PS-2 se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Se monteaza la puntea din spate!

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!
Parteneriatele de succes s-au cladit datorita comunicarii eficiente si transparente! Noi am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Prin intermediul acestuia, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Actele la control! Aceasta coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Komatsu WB140PS-2 detine un certificat de garantie, valabil 6 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza la garantia sa.

Livrare
Pentru a comanda o piesa de schimb sau mai multe, contacteaza-ne, fie telefonic, fie printr-un mesaj, sau completeaza cererea noastra. Intrucat lucram cu cei mai buni curieri, comanda va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Piesele noastre de schimb te asteapta nerabdatoare!

Montaj
Un montaj ca la carte iti garanteaza activitati duse la bun sfarsit cu brio! Ce se intampla atunci cand nu apelezi la o echipa de profesionisti? Ei bine, piesele de schimb se pot confrunta cu deteriorari premature. Daca ai nevoie de o recomandare, noi iti vom face cunostinta cu o echipa de mecanici faina.

Specificatii tehnice

• Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura