Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru Komatsu WB140PS-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
OJKXM9B2-CD
Out Of stock
Descriere
Ta-daaaa! Bine ai venit pe pagina pieselor de schimb calitative. De aici nu poti pleca decat alaturi de cea mai potrivita componenta pentru utilajul tau. Iar acest ansamblu transmisie finala Komatsu WB140PS-2 e perfect pentru buldoexcavatorul tau. Ce mai?! Pare inceputul unei frumoase si de durata prietenii! Nu mai sta pe ganduri, cu inca un ta-daaa piesa si ajunge in angrenajul utilajului tau! Avem incredere ca poti lua decizia potrivita!

Un bun manager este acel antreprenor care si-a dezvoltat capacitatea de a coordona eficient echipa aflata in subordine. Cei care se indeletnicesc cu agricultura ori constructiile stiu ca in asemenea domenii actiuni coordonatoare trebuie sa fie indreptate si spre utilaje sau, mai in detaliu, inspre piesele de schimb. Inlocuirea pieselor uzate cu unele de inalta calitate, precum aceasta componenta originala Carraro, necesita o buna coordonare.

Ansamblu transmisie finala Komatsu WB140PS-2 reprezinta inceputul unor victorii pe linie! Esti pregatit?

Alaturi de noi esti asigurat de la un capat la celalalt cand subiectul principal e reprezentat de piesele de schimb. Iti zicem de toate, chiar si rolul acestui ansamblu. E extrem de important ce face aceasta piesa, caci de ea depinde functionarea optima a transmisiei finale, fiind cea pe care se bazeaza pinioanele.

Nu esti niciodata singur cand stii ca poti apela la noi!

Pentru ca stim cat de important este sa nu fii singur si pentru ca am experimentat si noi senzatia pe care o ai cand cineva te ajuta macar si cu un sfat, noi am dezvoltat un serviciu de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie gratuit. Suntem bucurosi sa impartasim din experienta noastra pe care am acumulat-o de-a lungul timpului!

Per ansamblu, ne place sa stim ca acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator Komatsu WB140PS-2 este in siguranta. De aceea, iti oferim atat tie, cat si lui, un certificat de garantie valabil 6 luni.

Ai fost vreodata pe un circuit de Formula 1? Caci asa ne miscam noi cand trimitem spre tine acest ansamblu transmisie finala Komatsu WB140PS-2 ce asteapta nerabdator sa-ti intalneasca utilajul. Stii cine mai e nerabdator sa te cunoasca? Hai pe site sa afli!

Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc odata cu aceasta componenta. Nu uita! Serviciile atelierelor de specialitate iti ofera certitudinea unui inceput bun pentru noua piesa!

Specificatii tehnice

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura