Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala buldoexcavator Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Cod produs
HXPLB8AZ-RE
Out Of stock
Descriere
Intrucat sunt complementare, utilajului tau nu ar trebui sa-i lipseasca nicio piesa! Cauti o coroana transmisie finala Komatsu WB97R-2 si ai nevoie, urgent, de aceasta? O gasesti prezenta, oricand, la noi. O componenta originala Carraro, coroana noastra vine in ajutorul buldoexcavatorului pe care il detii cat mai repede cu putinta. Puternica, performanta si curajoasa, aceasta a fost special conceputa pentru a atrage succesul de partea utilajului tau. Echipat corespunzator, acesta va munci sanatos si fericit, facandu-te mandru cu fiecare ocazie. Cat despre tine... nu trebuie sa iti mai faci griji. Cu piesele noastre de schimb responsabile, utilajul tau va fi pe maini bune!

Avem un depozit plin ochi cu piese de schimb de calitate! La noi, calitatea domneste ca la ea acasa. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, piesele noastre de schimb ii vor oferi utilajului un plus valoare, sustinandu-l pe tot parcursul activitatilor sale. Alege doar ceea ce este mai bun pentru camaradul tau! Acesta iti este alaturi activitate de activitate, ajutandu-te sa ajungi cat mai aproape de visul pe care ti l-ai ales. Investeste, pe termen lung, in viitorul acestuia cu ajutorul pieselor noastre de schimb! Daca ai intrebari cu privire la o anumita piesa, contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne.

Coroana transmisie finala Komatsu WB97R-2 - garantia succesului! Suna-i pe agentii nostri!
Cine sunt piesele de schimb? Cele mai bune prietene ale utilajului! Prezente la datorie, acestea vor face tot posibilul ca acesta sa functioneze la capacitate maxima, zi de zi. De la cea mai mica, pana la cea mai mare piesa, toate au fost inzestrate cu responsabilitati semnificative. O astfel de coroana transmisie finala Komatsu WB97R-2 se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Se monteaza la puntea din spate!

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!
Parteneriatele de succes s-au cladit datorita comunicarii eficiente si transparente! Noi am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Prin intermediul acestuia, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Actele la control! Aceasta coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 detine un certificat de garantie, valabil 6 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza la garantia sa.

Livrare
Pentru a comanda o piesa de schimb sau mai multe, contacteaza-ne, fie telefonic, fie printr-un mesaj, sau completeaza cererea noastra. Intrucat lucram cu cei mai buni curieri, comanda va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Piesele noastre de schimb te asteapta nerabdatoare!

Montaj
Un montaj ca la carte iti garanteaza activitati duse la bun sfarsit cu brio! Ce se intampla atunci cand nu apelezi la o echipa de profesionisti? Ei bine, piesele de schimb se pot confrunta cu deteriorari premature. Daca ai nevoie de o recomandare, noi iti vom face cunostinta cu o echipa de mecanici faina.

Specificatii tehnice

• Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura