Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB140PS-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140PS-2
Cod produs
L90Z25C1-NP
Out Of stock
Descriere
Defectiunile in sistemul de transmisie iti pot face utilajul letargic, iar tu nu iti doresti deloc asta. Este important sa te ingrijesti de starea de sanatate a prietenului tau pentru a te asigura ca totul decurge perfect in ograda ta. Asa ca ne-am gandit sa iti facem cunostinta cu aceasta coroana reductor Komatsu WB140PS-2 pe care o poti achizitiona la un pret tentant! Lasa-ti utilajul fara cuvinte si comanda acum aceasta piesa fiabila, calitativa si super rezistenta. Pe langa toate aceste calitati, provine de la producatori de top si este piesa de rezistenta dintr-un sistem de transmisie pe care sa il invidieze toata lumea!

Magazinul ACN Piese Utilaje iti prezinta mai mult decat niste piese care respecta toate standardele de calitate, acesta livreaza perfectiunea. Ne ia foarte mult sa o gasim, dar suntem impliniti cand o putem aduce pe rafturile noastre. Ne-am dorit mereu ca serviciile noastre sa fie fara cusur si am muncit din greu sa ajungem unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu. Din acest motiv, ne-am dorit sa fim din ce in ce mai aproape de voi si am gandit servicii de care sa va folositi la fiecare pas. Daca ai nevoie de un alt utilaj pana ce al tau iese din reparatii, poti accesa serviciul nostru de inchirieri utilaje, si in acest fel afacerea ta nu are de suferit!

Orice regat are nevoie de o coroana reductor Komatsu WB140PS-2 pentru o viata fara griji!
Ei bine, rolul important pe care il detine a condus la aceasta pozitie pe care o detine cu mandrie. Piesa face parte din sistemul de transmisie care dupa sistemul solar, este cel mai complex si important sistem. Pare greu de crezut? Hai sa vedem ce face si daca la sfarsit te mai indoiesti de importanta ei. Rolul sau este de a garanta un cuplu de forta sporit catre puntea principala. Pe scurt, daca ceva merge rau cu coroana reductor, nimic nu o sa se mai miste in acel sistem, si asta pentru ca utilajul tau va fi inert.

Probabil te intrebi care sunt cauzele ce duc la compromiterea acestei piese si ce o face sa fie mai sensibila in timp.  Defectiunile pot aparea in urma unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau pinioanele s-au uzat in timp.

Tu ai auzit de super serviciul nostru ?

La ACN Piese Utilaje gasesti cel mai tare beneficiu de a fi client. Am dat nastere serviciului de consultanta tehnica gratuita la care poti apela fara ezitari. Avem o echipa de oameni foarte simpatici care abia asteapta sa iti sara in ajutor. Tu spui problema, iar ei o rezolva. Atat de simplu este! In sectiunea de contact o sa gasesti tot ce ai nevoie pentru a putea ajunge la noi. Te asteptam!

Noi garantam pentru produsele noastre si iti oferim si tie aceasta garantie. Timp de 6 luni, aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB140PS-2 poate fi schimbata in baza certificatului de garantie pentru motive neimputabile clientului.

Cu multi ani in urma, lumina a venit la noi si ne-a intrebat daca poate sa bea si ea din licoarea curierilor nostri. Bineinteles ca i-am servit potiunea in cel mai frumos pocal! Dupa prima inghititura, nu am mai auzit de ea. Insa in vremurile noastre, inca se mai vorbeste de viteza luminii. Acum ca ai aflat secretul livrarilor noastre rapide, poti sta linistit in fotoliul tau, pentru ca aceasta coroana reductor Komatsu WB140PS-2 o sa ajunga in mai putin de 24h!

Cand cumperi o coroana, trebuie sa te asiguri ca primeste conditii demne de o regina a pieselor. Cel mai bine ar fi sa lasi toata aceasta interventie pe mana profesionistilor pentru a te bucura de un rezultat de exceptie. Daca vrei sa te apuci tu de treaba, nu uita ca aceasta coroana reductor pentru punte spate, se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Specificatii tehnice

Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura