Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB150PS-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150PS-2
Cod produs
734OFYDC-NP
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau se uita pe Facebook la pozele cu aceasta coroana reductor Komatsu WB150PS-2 si la cat este de perfecta? Dragul de el, si nici macar nu a vazut ce are de oferit profilul ei de Instagram. Cred ca este atat de innebunit dupa ea, incat jumatate dintre toate recenziile ei sunt de la el! Imagineaza-ti ce viitor frumos ar construi impreuna daca tu ai pune chiar acum comanda. Imi si imaginez cat de surprins o sa fie cand va afla ca in nici 24 de ore o sa poata sa o priveasca indeaproape! Nu iti face griji cu privire la trecutul ei, pentru ca noi putem confirma ca face parte din familia unor producatori de renume care acorda mare atentie produselor pe care le realizeaza.

Magazinul ACN Piese Utilaje este locul in care gasesti absolut toate produsele de care ai nevoie pentru afacerea ta. Ne-am asigurat un depozit imens pentru a putea tine pasul cu cerintele voastre, motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji privind disponibilitate produselor noastre. Stocurile sunt verificate de echipa noastra in mod regulat, astfel ca poti sta fara griji caci in maximum 24h ai orice produs doresti! O sa fim mereu langa tine, iar daca te ingrozeste gandul ca o sa vina momentul cand depozitul nostru va fi insuficient, poti sta linistit, o sa avem probabil si ACN Cloud daca va fi nevoie!

Alege aceasta coroana reductor Komatsu WB150PS-2 pentru ca afacerea ta iubeste calitatea!
Ei bine, rolul important pe care il detine a condus la aceasta pozitie pe care o detine cu mandrie. Piesa face parte din sistemul de transmisie care dupa sistemul solar, este cel mai complex si important sistem. Pare greu de crezut? Hai sa vedem ce face si daca la sfarsit te mai indoiesti de importanta ei. Rolul sau este de a garanta un cuplu de forta sporit catre puntea principala. Pe scurt, daca ceva merge rau cu coroana reductor, nimic nu o sa se mai miste in acel sistem, si asta pentru ca utilajul tau va fi inert.

Probabil te intrebi care sunt cauzele ce duc la compromiterea acestei piese si ce o face sa fie mai sensibila in timp.  Defectiunile pot aparea in urma unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau pinioanele s-au uzat in timp.

Tu ai auzit de super serviciul nostru ?

La ACN Piese Utilaje gasesti cel mai tare beneficiu de a fi client. Am dat nastere serviciului de consultanta tehnica gratuita la care poti apela fara ezitari. Avem o echipa de oameni foarte simpatici care abia asteapta sa iti sara in ajutor. Tu spui problema, iar ei o rezolva. Atat de simplu este! In sectiunea de contact o sa gasesti tot ce ai nevoie pentru a putea ajunge la noi. Te asteptam!

Noi garantam pentru produsele noastre si iti oferim si tie aceasta garantie. Timp de 6 luni, aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB150PS-2 poate fi schimbata in baza certificatului de garantie pentru motive neimputabile clientului.

Cu multi ani in urma, lumina a venit la noi si ne-a intrebat daca poate sa bea si ea din licoarea curierilor nostri. Bineinteles ca i-am servit potiunea in cel mai frumos pocal! Dupa prima inghititura, nu am mai auzit de ea. Insa in vremurile noastre, inca se mai vorbeste de viteza luminii. Acum ca ai aflat secretul livrarilor noastre rapide, poti sta linistit in fotoliul tau, pentru ca aceasta coroana reductor Komatsu WB150PS-2 o sa ajunga in mai putin de 24h!

Cand cumperi o coroana, trebuie sa te asiguri ca primeste conditii demne de o regina a pieselor. Cel mai bine ar fi sa lasi toata aceasta interventie pe mana profesionistilor pentru a te bucura de un rezultat de exceptie. Daca vrei sa te apuci tu de treaba, nu uita ca aceasta coroana reductor pentru punte spate, se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Specificatii tehnice

Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura