Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB150-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150-2
Cod produs
3RVBTE4L-NP
Out Of stock
Descriere
Daca mecanicul te-a trimis la cumparaturi inseamna ca ai ajuns in locul potrivit! Sunt voci care susotesc cum ca printului tau i-a cam picat coroana si intreg regatul a facut din asta subiect de barfa. Daca este adevarat, noi avem o solutie pentru tine si utilajul tau! Se numeste coroana reductor Komatsu WB150-2 si este disponibila pe stocurile noastre. Daca nu cunosti prea multe despre acest articol, ne dorim sa iti prezentam cateva dintre calitatile pe care le detine. Produsul prezentat este fiabil, rezistent si de calitate inalta avand in vedere ca a fost manuit de ingineri priceputi. Ce ne incanta la el este ca nu ii sta in obisnuinta sa dezamageasca, iar asta il face sa ramana mult timp alaturi de utilajul tau.

Magazinul nostru este unul dintre locurile in care te vei reintoarce de drag. As putea chiar sa iti garantez asta daca arunc un ochi pe statistica noastra in ceea ce priveste clientii care revin. De ce le place tuturor la noi? Simplu, pentru ca avem grija de nevoile lor la fiecare pas! Venim cu solutii optime si gandite pe termen lung, furnizam doar produse de calitate si cel mai important, avem grija mereu sa detinem pe stoc de toate pentru toti! De asemenea, daca nu ai suficiente informatii despre documentatia tehnica a produsului preferat, iti oferim serviciul gratuit de consultanta tehnica! Aici o sa gasesti raspuns la toate intrebarile tale!

Daca vrei sa ii faci un cadou fiabil, comanda acum aceasta coroana reductor Komatsu WB150-2 pentru utilajului tau!

Rolul sau important a condus la aceasta pozitie pe care o detine cu mandrie. Piesa face parte din sistemul de transmisie care dupa sistemul solar, este cel mai complex si important sistem. Pare greu de crezut? Hai sa vedem ce face si daca la sfarsit te mai indoiesti de importanta ei. Functia sa este de a garanta un cuplu de forta sporit catre puntea principala. Pe scurt, daca ceva merge rau cu coroana reductor, nimic nu o sa se mai miste in acel sistem, si asta pentru ca utilajul tau va fi inert.

Probabil te intrebi care sunt cauzele ce duc la compromiterea acestei piese si ce o face sa fie mai sensibila in timp.  Defectiunile pot aparea in urma unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele. De asemenea, o alta cauza des intalnita este cea a  pinioanelor uzate.

Nu suntem psihologi, dar oferim consultanta gratuita pentru utilajul tau!
Stim cat de tare sufera orice gigant cand piesele ii dau dureri de cap. Insa in fiecare zi incercam sa ne perfectionam pentru ca tu si utilajul tau sa aveti cea mai frumoasa experienta alaturi de noi. Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este un bonus pe care il primesc toti clientii nostri. Este dreptul tau de a fi informat corect, asa ca nu ezita sa contactezi echipa noastra pentru eventuale clarificari!

Pentru orice defect din fabricatie, noi iti oferim o garantie de 6 luni. Pentru orice alte informatii suplimentare despre aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB150-2  te rugam sa contactezi echipa noastra de consultanta!

Daca astepti cu nerabdare coletul cu aceasta coroana reductor Komatsu WB150-2 poti sa te pregatesti sa-l intampini, pentru ca din momentul plasarii comenzii, in maximum 24h, produsul o sa fie la tine!

Daca ne intrebi pe noi, treaba asta cu sistemul de transmisie e complicata, si are nevoie de maini cu experienta. Cu toate acestea, daca vrei sa te descurci singur, afla ca produsul se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, iar articolul este potrivit pentru punte spate.

Specificatii tehnice
Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura