Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion transmisie finala pentru miniexcavator Bobcat E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
7PSBX60F-RA
Out Of stock
Descriere
Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat E16 este o piesa pe care noi o recomandam cu caldura. Articolul este perfect compatibil cu miniexcavatorul pe care il administrezi si a fost executat la cele mai inalte standarde de calitate. Deteriorarea danturii lor, ca urmare a suprasarcinii sau a lubrifierii insuficiente, este una din cauzele ce pot duce la necesitatea inlocuirii pinioanelor, dar, pentru mai mult suport tehnic, iti stam mereu la dispozitie!

Clientii nostri sunt cei mai importanti, iar pentru acestia noi facem eforturi zilnice in a oferi piese si servicii mai ieftine, fara a renunta insa la calitatea produselor originale. Un exemplu in acest sens sunt piesele de schimb semnate Bobcat, cum este si acest pinion hidromotor mars, care primeste laude dupa laude din partea publicului consumator!

Un pinion transmisie finala miniexcavator Bobcat E16 este un produs fiabil!
Recomandarea noastra se bazeaza chiar pe calitatile si rezistenta acestui pinion reductor mars prezentat. Acest pinion mars ajuta la transmiterea puterii la senila. Achizitionand aceasta piesa calitativa, asiguri un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Intotdeauna deschisi, fara costuri ascunse!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale!
Te asteptam la un dialog deschis!

Un pinion transmisie finala Bobcat E16 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un pinion transmisie finala pentru miniexcavator Bobcat E16 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• 15 dinti
• Diametru interior - 13mm
• Diametru exterior - 35mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura