Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit rulment reductor mars Bobcat E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
QMWCH40D-RA
Out Of stock
Descriere
Componenta a angrenajului transmisiei finale, acest kit rulment reductor mars Bobcat E16 este important in bunul mers al vehiculului tau. El va mentine componentele aliniate si in pozitia corecta, va reduce frecarea, va transfera sarcinile si va reduce uzura suferita de alte piese. Pentru a face acest lucru in mod eficient, acest rulment hidromotor trebuie sa fie lubrifiat corespunzator!

Daca dezasamblezi transmisia finala, vei putea curata cu atentie rulmentii si ii vei putea inspecta pentru semne de deteriorare. Poti cauta indicii precum sparturi, crapaturi, descuamari, urme de uzura pe pista exterioara sau bile sau role deteriorate/rupte. Toate acestea sunt semne ca trebuie sa inlocuiesti de urgenta rulmentii. Te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Ei te asteapta cu deschidere la oricare dintre numerele de telefon afisate si iti vor oferi toate informatiile tehnice de care ai nevoie!

Un kit rulment reductor mars Bobcat E16 este un articol de varf!
Recomandarea noastra pentru tine se bazeaza pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest rulment transmisie finala este o componenta de care utilajul tau are sigur nevoie.
Achizitionand aceasta piesa compatibila, nu dai gres! Asigura-i doar un montaj ca la carte si o lubrifiere corespunzatoare!

Un pachet de servicii de top!
Pachetele noastre de piese si servicii sunt o oglindire a bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Un kit rulment reductor mars + O-ring pentru miniexcavator Bobcat E16 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Noua ne place sa fim implicati pana la capat, asa ca dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta!
Un kit rulment reductor mars Bobcat E16 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Un montaj realizat la standarde de top iti va prelungi durata de functionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice
• Radial 16019
• Are si distantier cu oring
Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime (grosime) = 95 x 145 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura