Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion hidromotor mars excavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
KXAVNFI8-AT
Out Of stock
Descriere
Un search cu noroc de data asta! Ai nimerit la noi cum nu se putea mai bine. Acest pinion hidromotor mars excavator Bobcat 322 de care se pare ca ai avea acum nevoie se prezinta in toata splendoarea pentru a-ti repune utilajul in functiune la maxima capacitate. Element de baza al transmisiei, infrunta cu brio provocarile dificile, sporind randamentul masinariei tale, pe care o vei putea manevra din nou cu usurinta. Doar este o componenta originala, iar calitatile sale sunt remarcabile.

Iar de mai ai nevoie si de alte piese, exploreaza intreaga noastra oferta, caci ai de unde alege! Piese una si una, excelente remedii cand defectiunile incep sa-ti cuprinda utilajul. Ca sa-ti fie cat mai simplu sa identifici piesele de care ai nevoie, expertii nostri iti stau la dispozitie. Suna-ne si iti vor oferi solutia potrivita la momentul potrivit!

Pinion hidromotor mars excavator Bobcat 322 - merita toata increderea ta!
Componentele sistemului de transmisie sunt foarte importante, de ele depinzand miscarea utilajului tau. Pinioanele sunt elemente de baza ale transmisiei, caci ele transmit cuplul de forte, inlesnind astfel miscarea rotilor. Cand dantura pinioanelor se toceste, din pricina sarcinilor dificile, a lubrifierii deficitare sau a patrunderii unor corpuri straine, apar dificultati in efectuarea transmisiei. Fii cu ochii pe ele, si, daca observi dinti tociti, inlocuieste-le. De asemenea, iti recomandam sa te siguri ca de lubrifierea optima a pinioanelor, pentru a le prelungi, astfel, durata de viata.

Nelamuriri, dileme, intrebari? Te ajutam sa iesi din impas!
Lumea utilajelor este complexa. Si tot complexe pot fi si problemele tehnice inerente. Este firesc sa nu le stii pe toate si sa-ti prinzi urechile in multitudinea de date tehnice. Pentru a gestiona situatia cu minime eforturi, apeleaza cu toata increderea la noi! Iti oferim consultanta tehnica centrata pe nevoile tale. Suni si ne spui pe scurt cum sta treaba, iar noi identificam cele mai eficiente solutii pentru tine si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri. Totul fara costuri suplimentare! Consultanta este gratuita!

Garantie
Comanda fara nicio grija, esti pe deplin asgurat! Acest pinion hidromotor mars pentru excavator Bobcat 322 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Putin probabil sa fie nevoie sa le folosesti, insa gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Iti intelegem urgenta. Sa ai piesa cat mai rapid este esential cand termenele bat la usa si iti vezi utilajul neputincios. Nu te mai necaji! Acest pinion hidromotor mars excavator Bobcat 322 va ajunge la tine super rapid, o data ce ne contactezi online sau telefonic. Poti astepta chiar a doua zi apelul curierului. Sau poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Cand montajul nu este efectuat corect, rezultatele lasa de dorit. Ba chiar piesa ar putea fi compromisa si s-a dus pe apa sambetei investitia ta. Sa nu mai spunem ca pot avea de suferit si alte piese conexe. Pierzi si timp, ce mai, o intreaga tevatura! Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la un profesionist cu experienta. Daca nu stii incotro sa te indrepti, te putem ajuta noi cu efectuarea interventiei tehnice. In orice colt al tarii te-ai afla, trimitem la tine o echipa de incredere.

Specificatii tehnice

Diametru interior 9mm, 10 dinti
Diametru exterior 30mm, 12 dinti
Inaltime 15,7mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura