Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit rulment transmisie finala Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
UF6MDGBW-RA
Out Of stock
Descriere
Acest kit rulment transmisie finala Bobcat 323 este un produs de care miniexcavatorul tau are nevoie! Un articol de varf, realizat in uzine performante si moderne, la cele mai inalte standarde ale calitatii.
Un astfel de kit rulment reductor mars precum cel propus de noi mentine componentele aliniate si in pozitia corecta, reduce frecarea, transfera sarcinile si reduce uzura suferita de alte piese.

Iti recomandam sa accesezi acest articol important pentru utilajul de care dispui! Nu numai ca a fost fabricat in cele mai moderne si performante uzine din lume, dar a fost realizat si din cele mai bune materiale, tratat termic pentru a-i fi sporita rezistenta, gandit pentru a dura, in pofida socurilor termice sau presiunilor exercitate! Alege acest produs calitativ, care se bucura de o oferta dintre cele mai bune!

Un kit rulment transmisie finala Bobcat 323 este articolul in care si tu poti avea incredere!
Recomandarea noastra pentru aceasta piesa se bazeaza pe calitatile si rezistenta ei. Acest rulment hidromotor este o componenta de care utilajul tau are nevoie. Achizitionand aceasta piesa calitativa, nu dai gres! Tu doar asigura-i un montaj ca la carte si o lubrifiere corespunzatoare!

Servicii conexe pentru tine!
Ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind partenerii tai de incredere!

Un kit rulment transmisie finala + O-ring pentru miniexcavator Bobcat 323 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! Un kit rulment transmisie finala Bobcat 323 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice
• Radial 16019
• Are si distantier cu oring
• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime (grosime) = 95 x 145 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura