Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa H cupa pentru miniexcavator Bobcat E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E16
Cod produs
PY1842QH-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa H cupa miniexcavator Bobcat E16 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Fiecare piesa de schimb din componenta unui utilaj are un farmec aparte, contribuind alaturi de celelalte la buna functionare a acestuia.
Conceputa dintr-un aliaj dur si rezistent, aceasta bucsa link cupa vine la pachet alaturi de garantia ca va face fata cu brio exploatarii intense. Cu un utilaj sanatos, activitatile tale se vor desfasura conform planului, fara ca tu sa mai stai ingrijorat. Cu siguranta, aceasta piesa de schimb reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii!

Da, calitatea face diferenta in domeniul utilajelor! Insa, fara o intretinere ca la carte, piesele de schimb se vor impotmoli in timp. Munca la care este supus un utilaj este grea, plina de obstacole. Astfel incat, pe parcurs, vor aparea si anumite probleme. Cu o intretinere corespunzatoare insa, asa cum afirma si producatorul, piesele de schimb vor fi pregatite sa faca fata oricarei provocari.

Cele mai apreciate piese de schimb le gasesti in depozitul nostru!
Piesele de schimb sunt unice! Fiecare este responsabila de un anumit segment, in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. In general, bucsele au trei functii fundamentale, si anume: de sustinere, de ghidare si de fixare. Aceasta bucsa H cupa miniexcavator Bobcat E16 se monteaza in partea superioara a H-ului de cupa.

Serviciul gratuit de consultanta
O super echipa, gata sa-ti sara in ajutor oricand si oriunde? Da, astia suntem noi! Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit, prin intermediul caruia tu vei avea parte de beneficii pe care nu le-ai mai intalnit pana acum.
Astfel, alaturi de noi vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Stim sa ajungem pana la tine!

Aceasta bucsa H cupa pentru miniexcavator Bobcat E16 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica in cazul defectiunilor din fabrica.

Pentru a comanda aceasta piesa de schimb, fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Dupa plasarea comenzii si pregatirea amanuntita a coletului, aceasta bucsa H cupa miniexcavator Bobcat E16 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti! Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 30x40x21mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura