Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Cod produs
GFJPZBI2-MS
Out Of stock
Descriere
Este o linie subtire intre reusita si esec, iar acest lucru are drept fundament alegerea corecta a unei piese esentiale, ce face parte din constructia utilajului tau. Tocmai de aceea, iti recomandam bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428E - un produs cu adevarat calitativ si numai bun pentru buldoexcavatorul tau. In plus, nu numai ca asiguram o calitate peste masura, dar si costurile sunt deosebite la noi. Acest lucru se datoreaza raportului pret-calitate, pe care nu il vei mai gasi nicaieri pe piata.

ACN Piese Utilaje te ajuta cu distribuirea pieselor de schimb pentru utilajele tale. Pentru ca tu sa alegi exact ce iti trebuie, te vei consulta cu echipa noastra de specialisti. Acest serviciu este 100% gratuit. In plus, nu vrem sa iti irosim timpul, asa ca ne miscam repede. Tu comanzi piesa acum, iar maine e la tine acasa, gata sa fie montata de un expert. De asemenea, cu o istorie bogata si multi clienti multumiti de noi, te asiguram ca esti pe maini bune. Deci, lasa-ne sa ne ocupam noi de utilajele tale.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428E - comand-o si va fi numai a ta!
Desi bucsa poate parea o piesa mica, lipsita de utilitate, fii sigur ca aceasta detine un rol-cheie pentru buldoexcavatorul tau. Ea contribuie la mentinerea si asigurarea functionarii optime a utilajului tau. De asemenea, se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului, asa ca nu vor exista probleme.

Oferim gratuit consultanta!
Te invitam sa incerci acest serviciu al nostru, care presupune consultanta gratuita oferita clientilor nostri. La finalul acesteia, tu vei sti exact ce piesa iti trebuie, ce rol are aceasta, in cat timp poate ajunge la tine si cum se intretine. Chiar acest tip de serviciu este ceea ce ne diferentiaza fata de alte companii ce ofera produse similare. Noua de pasa de tine si de alegerile tale!

Livrare
Ai incredere ca vei avea bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428E in 24 de ore. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online, direct pe site, sau la telefon, apeland unul din specialistii nostri. In plus, daca te afli in apropiere de Bucuresti, vino la sediul nostru si ridica personal comanda!

Montaj
Nu iti risca viata montand singur piesa la echipamentul tau! Fii responsabil si apeleaza la serviciile unui specialist in domeniu! Daca nu cunosti unui, noi te vom pune in legatura cu o astfel de echipa de profesionisti, gata sa te ajute la montaj. Doar da-ne de veste ca ai nevoie.

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura