Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
H7S1M9Y5-MS
Out Of stock
Descriere
Cauti performante la costuri reduse? Atunci, bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430D este alegerea perfecta pentru nevoile tale. Stim ca vechea piesa s-a stricat si ai nevoie imediat de una noua, care sa asigure, totodata, si longevitatea productiei tale. Asadar, comand-o chiar acum online sau la telefon. In plus, cu o forma precisa si materiale rezistente la orice conditii de lucru, acest produs iti va depasi cu mult asteparile si vei ramane surprins. Poti avea incredere ca bucsa va functiona in parametri optimi!

Cu mandrie iti prezentam ACN Piese Utilaje, o companie specializata in furnizarea de utilaje agricole si de constructie. Cu o devotare pentru calitatea exceptionala si o vasta experienta acumulata, ocupam un loc de frunte in acest domeniu. Suntem aici pentru a te sprijini in intelegerea functionarii fiecarei piese si pentru a te ajuta sa identifici componenta potrivita pentru utilajul tau. Oferim o gama diversificata de produse, fiecare piesa selectata cu meticulozitate pentru a asigura performanta si rezistenta in orice conditii de lucru. In plus, oferim solutii personalizate, sustinute de o echipa de experti dedicati. Indiferent de complexitatea cerintelor tale, suntem partenerul de incredere pe care il cauti.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430D - piesa care iti pune utilajul in miscare!
Acest mic, dar puternic produs prezinta functia de a prelua uzura in articulatia in care este montat in cadrul echipamentului tau. Totodata, instalarea este localizata la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului.

Nu plati pentru sfaturi inteligente - consultanta noastra e gratuita!
Te incurajam sa ne contactezi cu incredere la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site-ul nostru, iar noi iti vom furniza informatii personalizate, referioate la montaj, livrare si intretinere. In acest fel, munca ta va deveni mult mai usoara.

Livrare
Ai incredere ca vei avea bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 430D in 24 de ore. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online, direct pe site, sau la telefon, apeland unul din specialistii nostri. In plus, daca te afli in apropiere de Bucuresti, vino la sediul nostru si ridica personal comanda!

Montaj
Nu iti risca viata montand singur piesa la echipamentul tau! Fii responsabil si apeleaza la serviciile unui specialist in domeniu! Daca nu cunosti unui, noi te vom pune in legatura cu o astfel de echipa de profesionisti, gata sa te ajute la montaj. Doar da-ne de veste ca ai nevoie.

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura