Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa stick articulatie cupa brat excavare Caterpillar BH150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar BH150
Cod produs
JRV5ZMLN-AT
Out Of stock
Descriere
Stim cat de important este sa poti lucra nestingherit de intreruperi, astfel ca iti punem la dispozitie rapid piesele de care ai nevoie, iar calitatea lor este una ireprosabila. Este gata sa ti-o demonstreze si aceasta bucsa stick articulatie cupa Caterpillar BH150 de care esti interesat acum. O echivalenta de incredere a piesei originale, capabila de aceleasi performante. Nu-ti va da batai de cap daca ii asiguri o gresare corespunzatoare nevoilor. Si, in plus, are un pret foarte avantajos!

Asa cum te ingrijesti de utilajul tau, asa il ai. Asigura-i interventiile tehnice necesare si nu fa rabat la calitate nici cand vine vorba de piesele pe care i le oferi, nici in privinta serviciilor de montaj. O interventie facuta pe butuci, folosind piese de calitate indoielnica mai mult te incurca, n-ajungi prea departe. Eficientizeaza-ti munca investind inteligent in intretinerea utilajului tau. Nu te va costa mai mult, trebuie doar sa stii ce si cum sa alegi. Suna-ne!

Bucsa stick articulatie cupa Caterpillar BH150 - pregatita pentru orice provocare!
In structura utilajului tau, de bucse dai adesea. Si colo, si colo, sunt componente uzuale, cu multiple aplicatii. Desigur, nu sunt toate la fel. Cea pe care ti-o propunem acum este destinata stickului de la articulatia cupei bratului de excavare. Rolul bucselor nu-i deloc de neglijat. Sunt elemente de suspensie care contribuie la mentinerea utilajului tau in parametri optimi de functionare, conferind protectie componentelor metalice supuse frecarii. Ele reduc frecarea dintre aceste componente din metal si amortizeaza vibratiile inerente din timpul manevrelor pe care le efectuezi, minimizandu-le impactul. Vei avea astfel mai multa siguranta in timpul lucrului.

Ne mobilizam pentru a-ti veni in ajutor!
Stim ce presupun problemele tehnice si vrem sa le minimizam efectele cat mai mult. Prin serviciile noastre reusim sa acoperim o multime de aspecte ce-ti pot da batai de cap. Cand dai de greu sau ai dubii in privinta pieselor de care ar avea nevoie utilajul tau, parerea unui specialist ti-ar prinde numai bine, nu-i asa? Serviciul nostru de consultanta tehnica pica la tanc si te scuteste de o multime de batai de cap. Sa-ti mai spunem ca este si gratuit? Un motiv in plus sa profiti de el pentru a imbunatati performantele utilajului tau. Contacteaza-ne, nu te sfii!

Livrare
Sa stai in stand by cu utilajul incapabil de munca nu-i un scenariu prea placut. Telefonul suna, timpul trece, lucrarea stagneaza. Stim cum e si nu vrem ca lucrurile sa se desfasoare astfel. Iti livram aceasta bucsa stick articulatie cupa pentru brat excavare buldoexcavator Caterpillar BH150 super rapid,  o data ce ai plasat comanda online sau telefonic. Daca-ti suna apoi telefonul, posibil sa fie curierul care te anunta ca ti-a sosit piesa. Mai ai si posibilitatea ridicarii coletului de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este mai comod asa.

Montaj
Pentru a te asigura de o functionare ca la carte dupa efectuarea interventiei tehnice, acorda montajului atentia cuvenita. Nu orice priceput face treaba buna, ca sa nu mai spunem ca poate si strica una-alta, si de aceea iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un cadru autorizat, cu personal de specialitate. La o adica, sa ai siguranta si garantia lucrului bine facut. Fiecare interventie tehnica are particularitatile sale, iar un mecanic competent va sti exact cum si ce sa faca pentru a-ti face utilajul sa functioneze brici. Un aspect ce nu trebuie neglijat este inlocuirea simeringurilor de etansare a articulatiilor o data cu schimbarea bucsei. Ai nevoie de ajutor in privinta montajului? Te putem rezolva!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 53mm
Diametru interior 40mm
Inaltime 38mm
Masa - 0,3 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura